Fii o apariţie strălucitoare şi de Revelion! GALERIE FOTO

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, orice femeie îşi doreşte o ţinută glam care să îi dea acea încredere în sine şi un aer nonşalant de care are nevoie în noaptea dintre ani.
  • Publicat:
Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, orice femeie îşi doreşte o ţinută glam care să îi dea acea încredere în sine şi un aer nonşalant de care are nevoie în noaptea dintre ani.
 
Tonurile de argintiu, platină, auriu, arămiu, bronz şi nuanţele metalizate au calitatea de a te transformă într-o apariţie ravisanta.
 
Paietele şi materialele peliculizate sunt mai greu de purtat şi de accesorizat, dar în această perioadă a anului îţi este permis să străluceşti! Mereu în trend, paietele reprezintă cea mai sigură alegere de Revelion.
 
O rochie Just Cavalli este deopotrivă elegantă şi extravagantă, îţi va pune în valoare silueta şi îţi va da un aer chic. În plus, ai nevoie de o accesorizare minimalistă. O pereche de pantofi stiletto şi un clutch de la DVF cu elemente aurii.
 
În trend în ultima perioadă, materialele metalizate sunt dificil de purtat în restul anului. De Revelion orice îţi este permis, aşa că poţi purat o rochie Manoush cu motive etnice sau o rochie din brocart de inspiraţie baroc. Accesorizeaza-le cu balerini aurii, Marc by Marc Jacobs sau cu o poşetă cu lanţ Mulberry.
 
Dacă o rochie strălucitoare este prea îndrăzneaţă pentru tine, optează numai pentru accesorii strălucitoare. O geantă Burberry cu check-ul embosat, într-o nuanţă de auriu cald nu este o cheltuiala de Sărbători, ci o investiţie! O poţi purta acum, dar şi în anii ce urmează fiind o piesă vestimentară colectionabila.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân