Bijuterii preţioase pentru femei delicate. Fă-i un cadou special de Crăciun!

De la Marilyn Monroe încoace se tot spune cum că "Diamonds Are a Girl's Best Friend". Pe bună dreptate, niciun parfum sau rochie nu pot să egaleze delicateţea şi strălucirea unei bijuterii bine lucrate. Noi îţi oferim în GALERIA FOTO de mai jos câteva sugestii demne de luat în seamă.
  • Publicat:

Bărbaţii sunt tot timpul în criză de idei atunci când vine vorba de cadouri.

Pentru că am intrat pe ultima sută de metri cu shoppingul de Sărbători, ne-am propus să sărim în ajutorul domnilor, pentru ca darul oferit femeilor speciale din viaţa lor să fie unul fabulos şi apreciat deopotrivă.

De la Marilyn Monroe încoace se tot spune cum că „Diamonds Are a Girl’s Best Friend”. Pe bună dreptate, niciun parfum sau rochie nu pot să egaleze delicateţea şi strălucirea unei bijuterii bine lucrate.

Noi îţi oferim în GALERIA FOTO de mai jos câteva sugestii demne de luat în seamă.

Printre sugestiile noastre veţi regăsi câteva piese statement realizate de Christina Diamonds în premieră în România, după un concept inedit. Şi tu îţi poţi îndeplini visul de a avea un ceas Swiss made veritabil, pe care să ţi-l concepi singură. Fără să fii un star sau să cheltui o avere.

O bijuterie de ceas, 2 în 1! Pentru că în viaţa de zi cu zi, femeile întruchipează o multitudine de roluri: mamă, soţie, fiică etc., deci  merităm o bijuterie la fel de complexă, ca şi noi. Atât e de simplu să fii designer de bijuterii:

Pe scurt :

  • începi cu modelul de ceas dorit
  • alegi discul sau cadranul
  • selectezi una dintre zecile de tipuri de curele  sau brăţări
  • adaugi un plus de strălucire cu ajutorul diamantelor sau pietrelor preţioase

Conceptul este unic în lume, de o calitate superioară şi foarte accesibil ca preţ. În plus, cu un simplu click, printr-un sistem brevetat de închidere (T-bar), ceasul tău se transformă în brăţară sau invers. Adaugi oricând charmurile preferate,  exclusiv din argint, confecţionate manual de maeştri de renume în fabrica din Thailanda, şi obţii o bijuterie nouă în fiecare zi. Pentru că meriţi tot ce e mai bun!

De asemenea, vei găsi şi câteva bijuterii „de criză”, la preţuri foarte mici, cum sunt cele de la Avon Meli Melo sau Silverzone. Branduri de lux pot fi găsite în magazinele Cellini, Borealy sau Sabrini. Pentru bijuterii unicat intraţi pe Giulia Nahmany.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și ...
citește mai mult
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?