Revenirea în forţă a sacoului, emblema femeilor de carieră stilate

Există numeroase modele de sacouri de damă, cu croieli şi accesorii menite să satisfacă dorinţele oricărei pasionate de modă!
  • Publicat:

Multă vreme, sacoul a cunoscut o decădere: l-am bombănit, l-am marginalizat, ba chiar l-am urât. Era asociat cu prea multă seriozitate corporatistă. Cu prea multă muncă. Cu lipsă de feminitate. Ce mai! Sacoul a fost pus la colţ. Şi a rămas multă vreme într-un con de umbră. Până de curând, când nume mari precum Gwyneth Paltrow şi Beyonce au mizat pe această piesă vestimentară.

Şi uite aşa, sacoul reintră victorios în mod feminină.

Azi, sacoul beneficiază de accesorii, de revere, de clape, de broşe, care se integrează perfect în modele de sacouri de zi sau de seară.

Realizate din materiale preţioase sau pur şi simplu din stofe, cu inserţii de catifea, de tafta, de voal sau dantelă, sacourile actuale beneficiază de detalii care fac diferenţa, inclusiv la job.  

Urmând tendinţele impuse pe catwalk, sacoul devine o piesă vestimentară deosebit de versatilă, care poate fi purtată cu orice, de la jeanşi la rochii de zi şi chiar rochii de seară.

Galerie foto

vezi galeria
17 foto

Modele de sacouri de damă

Există numeroase modele de sacouri de damă, cu croieli şi accesorii menite să satisfacă dorinţele oricărei pasionate de modă!

Poţi alege un model clasic negru, cambrat, care ajută la crearea unei siluete tip clepsidră, pentru că pune accent pe talie, evidenţiind-o mai bine.

De asemenea, ai de ales şi dintre modelele de sacouri oversized, inspirate din garderoba masculină, dar nu trebuie să se înţeleagă că trebuie să fie un sacou mare ca mărime. Nu, în niciun caz. Sacoul boyfriend este larg, necambrat, însă la umeri vine perfect pe silueta feminină.

Nu sunt de ignorat nici modelele de sacouri clasice imprimate cu diverse printuri florale sau forme geometrice, dar şi cele în culori calde, precum roz pal sau camel, ideale pentru a sublinia feminitatea unui item vestimentar considerat banal. 

Am ales pentru tine câteva modele reprezentative de sacouri de damă de la H&M, La Femme şi Mango din care te poţi inspira pentru următoarea tură de shopping.

Intră în galeria FOTO de mai jos şi vezi care sunt modelele de sacouri de damă în tendinţe!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Tunsorile anului 2017 pentru femei (FOTO)
Tunsorile anului 2017 pentru femei (FOTO)
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: