Cum să porţi un palton camel (FOTO)

Nu ştii cum să ieşi din anonimat? Încearcă celebrul panton camel de iarnă, confecţionat din stofă de lână sau caşmir!
27.01.2017

Nu ştii cum să ieşi din anonimat? Încearcă celebrul panton camel (bej) de iarnă, confecţionat din stofă de lână sau caşmir! Acest item este adorat de vedetele de peste Ocean, printre care Gigi Hadid, Victoria Bechkam, Kendall Jenner, Kate Hudson, Scalett Johansson şi Jennifer Lawrence. Paltonul camel este unul dintre acele itemuri vestimentare atemporale, care denotă eleganţă şi bun gust, dar care poate fi asociat şi cu rochii sau pantaloni casual, pentru zilele în care vrei să te simţi confortabil.


Cu nasturi sau cu un cordon delicat în talie, paltonul camel îţi asigură o apariţie de neuitat. Dacă nu ai încă o astfel de piesă în garderobă, este timpul să mergi la shopping.

Casual, elegant sau chic – paltonul camel bifează cu succes aceste stiluri! Inspiră-te din modelele purtate de vedete în galeria foto de mai jos! 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
TOP alimente care cresc libidoul