Cum să porţi un palton camel (FOTO)

Nu ştii cum să ieşi din anonimat? Încearcă celebrul panton camel de iarnă, confecţionat din stofă de lână sau caşmir!
  • Publicat:

Nu ştii cum să ieşi din anonimat? Încearcă celebrul panton camel (bej) de iarnă, confecţionat din stofă de lână sau caşmir! Acest item este adorat de vedetele de peste Ocean, printre care Gigi Hadid, Victoria Bechkam, Kendall Jenner, Kate Hudson, Scalett Johansson şi Jennifer Lawrence. Paltonul camel este unul dintre acele itemuri vestimentare atemporale, care denotă eleganţă şi bun gust, dar care poate fi asociat şi cu rochii sau pantaloni casual, pentru zilele în care vrei să te simţi confortabil.


Cu nasturi sau cu un cordon delicat în talie, paltonul camel îţi asigură o apariţie de neuitat. Dacă nu ai încă o astfel de piesă în garderobă, este timpul să mergi la shopping.

Casual, elegant sau chic – paltonul camel bifează cu succes aceste stiluri! Inspiră-te din modelele purtate de vedete în galeria foto de mai jos! 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân