Produse cosmetice de vară şi soare, pentru un bronz frumos şi sănătos

Fie că preferi clipele de relaxare la munte, pe plajă, în parc sau pe un şezlong în curtea casei, timpul petrecut la soare are întotdeauna un efect terapeutic, oferindu-ţi energie şi bună dispoziţie.
  • Publicat:
Produse cosmetice de vară şi soare, pentru un bronz frumos şi sănătos

Fie că preferi clipele de relaxare la munte, pe plajă, în parc sau pe un şezlong în curtea casei, timpul petrecut la soare are întotdeauna un efect terapeutic, oferindu-ţi energie şi bună dispoziţie. Mai mult decât atât, pielea capătă un bronz seducător, care se potriveşte de minune cu ţinutele colorate ale verii. Însă expunerile îndelungate la soare pot avea efecte extrem de neplăcute în timp, care pot compromite confortul şi sănătatea pielii.
Chiar sub aparenţa unui bronz sănătos, pielea poate păstra urme profunde ale radiaţiilor UV, care se manifestă în timp. Pielea sensibilă te avertizează însă cu promptitudine când soarele nu mai este o plăcere, ci un pericol, prin aparitia reactiilor alergice.
Cunoscută sub termenul medical de erupţie polimorfă la lumină, alergia solară este cauzată de radiaţiile UV şi se manifestă prin roşeaţă, mâncărimi şi senzaţia de piele care înţeapă.

În cazul pielii normale, efectele radiaţiilor pot fi mai discrete, fără a fi mai puţin nocive. Expunerea prelungită poate provoca arsuri solare care afectează materialul genetic din celule – ADN-ul. Chiar dacă aspectul pielii se reface, modificările în structura pielii pot deveni ireversibile. Este cazul în care mecanismul de regenerare a ADN-ului nu funcţionează, iar celulele afectate sunt insuficient refăcute. Astfel se formează cancerul de piele
Pentru a te bucura în siguranţă de plăcerile verii doctorii recomandă folosirea produselor de protecţie solară şi nu doar la plajă, ci în fiecare zi dacă petrecem timp în aer liber şi ne expunem la soare, fără ne compromite astfel bronzul seducător al pielii.

Pentru protecţie solară de la Ivatherm

Spray-urile SPF 50+ pentru copii şi adulţi de la Ivatherm asigură protecţia maximă a feţei şi corpului expuse la soare. Au efect foto-protector, calmant, antiiritant şi antiinflamator. Hidratează şi redau starea de confort a pielii. Preţ: adulţi 66,96 lei (150 ml), copii 64.45 lei (125 ml)

Laptele hidratant cu protecţie solară SPF 25 de la Ivatherm oferă  efectul anti-UVA şi UVB şi previne îmbătrânirea cutanată determinată de soare. Conferă pielii un aspect sănătos şi catifelat prin acţiunea ingredienţilor săi antioxidanţi, hidratanţi, anti-inflamatori (tinctură de plante aromatice, ulei de măsline, Aloe Vera, alfabisabolol, vitamine A, C, E , apă termală Herculane) Preţ în farmacii: 64.45 lei (150ml)

Ivatherm protectie solara

Laptele de corp după plajă aduce un complex hidratant şi nutritiv care compensează lipsa în apă şi lichide a pielii uscate, conţinând alphabisabolol, ulei de masline, unt de Karité (Unt de Shea), vitaminele A,C,E. Reduce eritemul solar (roşeaţa), pruritul (mâncărimile), usturimea şi senzaţia de “piele întinsă”. Are efect cicatrizant şi anti-inflamator, accelereaza vindecarea arsurilor provocate de soare. Preţ în farmacii: 51.06 lei (150 ml)

 

Eucerin sun Gama Eucerin pentru protecţie solară pentru pielea normală şi cea alergică

Gama Eucerin preîntâmpină efectele nocive ale soarelui cu o protecţie triplă, dată de combinaţia brevetată de 3 filtre: minerale, organice şi biologice. Toate produsele gamei conţin filtre minerale cu micropigmenţi care asigură protecţie de suprafaţă; filtre organice care conţin Tinosorb S şi asigură protecţie profundă şi filtre biologice care conţin Licochalcone A, ce penetrează profund pielea şi neutralizează radicalii liberi fotoinduşi.

Gama Eucerin pentru protecţie solară conţine sprayuri pentru corp cu SPF 20, SPF 30 şi SPF 50+ (preţuri între 64 lei şi 69 lei – 200ml) şi loţiune după plajă (49 lei – 150 ml), dar şi gel-cremă împotriva alergiilor solare SPF 50+ sau SPF 25 (72 lei – 150 ml) şi gel-cremă după plajă împotriva alergiilor (54 lei – 150 ml)

Formula îmbunătăţită de protecţie solară pentru pielea copiilor se regăseşte în produsele Eucerin spray şi respectiv loţiune pentru protecţie solară pentru copii SPF 50+ (70 lei – 200 ml / 69 lei – 150ml).

Produsele Eucerin pentru protecţie solară sunt rezistente la apă şi nu conţin parfum, conservanţi sau emulfisicatori. Se aplică uşor, nu sunt lipiciose şi intră imediat în piele.

 

Bioderma Photoderm Max Spray SPF 50+, UVA 35


Asigură o protecţie solară foarte înaltă pentru faţă şi corp, pentru pielea foarte deschisă, pielea intolerantă la soare sau expunere la soare în condiţii extreme.

Photoderm May Spray SPF 50+ previne arsurile solare şi îmbătranirea cutantă.

Complexul biologic brevetat de Bioderma numit Cellular BioProtection asigură o triplă protecţie internă: protejează ADN-ul celular, întăreşte imunitatea celulelor şi luptă împotriva şocului termic.

Textura sa reofluidificatoare asigură o acoperire uniformă pe toată suprafaţa pielii, este rezistent la apă şi transpiraţie şi nu lasă urme albe sau reziduu gras.
Preţ recomandat în farmacii 118 lei – 400 ml.

Bioderma protectie solara

 

Wella Professionals SUN

Wella Professionals Care Sun – protecţie solară pentru părul tău


Personalizează-ţi îngrijirea părului în lunile fierbinţi de vară cu noua gamă Wella Professionals Care Sun.

Soarele, vântul, sarea din apa mării şi clorul din apă de piscină creează noi nevoi pentru părul tău, iar cele mai importante dintre ele sunt hidratarea şi protecţia împotriva razelor ultraviolete.

Acum ai la dispoziţie cele cinci produse ale gamei Wella Professionals Care Sun care îţi oferă protecţie şi îngrijire atât înainte, cât şi în timpul sau după expunerea la soare: de la şampon până la tratamente pentru hidratare şi cremă sau spray-uri pentru protecţie solară (preţ estimativ 60 lei/buc).

 

Bucură-te de vară cu protecţie solară de la elmiplant

Rezistente la apă şi transpiraţie, cu un puternic efect antioxidant şi anti-îmbătrânire, produsele de protecţie solară elmiplant îţi dau un motiv în plus să zâmbesti soarelui.

Descoperă produsele îmbogăţite cu Ulei de Macadamia 100% Organic, care ajută la regenerarea pielii şi la protejarea acesteia împotriva îmbătrânirii premature. Uleiul de Cocos este un excelent ingredient emolient cu proprietăţi reparatoare, care hidratează şi catifelează pielea.

In produsele elmiplant vei regăsi Complexul Omega care hidratează eficient; Unt de Shea 100% Organic, un excelent ingredient emolient care hidratează, catifelează şi protejează pielea în mod natural de radiaţiile UV; Complexul Vegetal,  bogat în extracte din fructe de pădure, are puternic efect antioxidant, oferind pielii un scut protector împotriva soarelui şi asigurând o senzaţie plăcută de hidratare.

Elmiplant protectie solara
Gama conţine: loţiune spray spf 30 pentru piele sensibilă (200 ml-31 lei), spray transparent spf 20 pentru piele normală (200 ml-28 lei), loţiune spf 25 (200 ml-27 lei), loţiune cu spf 50 protecţie ridicată pentru piele sensibilă (200 ml-32,5 lei), loţiune spray pentru copii spf 30 (200 ml-33 lei), loţiune spray după plajă (200 ml-19 lei).

 

Pharmaceris Cremă de protecţie solară pentru faţă şi corp de la Pharmaceris

Este foarte important pentru pielea copiilor să alegem produse cu factorul cel mai înalt de protecţie SPF 50+ sau 30, deoarece pielea lor este foarte delicată.

Crema a fost creată cu scopul de a oferi o protecţie eficientă  pielii sensibile a copiilor impotriva  acţiunii negative a soarelui şi factorilor externi. Produsul conţine un sistem de filtre fotostabile UVA şi UVB, asigurând astfel o protecţie foarte înaltă împotriva radiaţiei solare şi a efectelor ei dăunătoare. Formula cremei îmbogăţită cu ulei de passiflora calmează iritaţiile şi reduce impactul negativ al factorilor externi.  Acidul folic completează formula cremei , oferind celulelor pielii protecţie suplimentară. Extractul uleios de Laminaria ochroleuca (alge brune) asigură hidratarea adecvată pielii, prevenind uscarea şi pierderea de apă.
Are o formulă rezistentă la apă şi se absoarbe rapid. Nu lasă urme grase şi lipicioase. Preţ recomandat 49 lei – 125 ml.

 

Gama pentru plaja Cosmetic Plant pentru orice tip de piele

A fost îmbunătăţită în acest an cu emulsiile speciale pentru copii, spray rezistent la apă cu SPF 30 şi 50, fără parabeni şi cu formulă hipoalergenică, dar şi cu variantele de emulsii cu factor de protecţie 30 şi 50 dedicate adulţilor.  

Uleiul de morcov accelerează bronzarea, uleiul de măsline catifelează pielea, extractele de gălbenele, sulfină şi coada şoricelului o calmează şi o hidratează, iar mentolul o răcoreşte.

Emulsiile spray rezistente la apă cu ulei de cătină SPF 30 şi SPF 50 (200 ml) au fost create pentru a îngriji pielea sensibilă a copiilor, uleiul de cătină amplificând efectul de protecţie UVA-UVB.

Asocierea extractului vegetal de scoarţă de castan sălbatic cu vitamina F şi substanţe filtru UV realizează o protecţie eficientă în  Emulsiile pentru plajă cu  SPF 15 si SPF 25 (250 ml).

Preturile produselor variază între 12-23 lei în funcţie de factorul de protecţie oferit, ingrediente active şi gramaj.

Cosmetic Plant

 

Nivea sun protect

Bronz sau protecţie? Acum le poţi avea pe amândouă!

Formula Nivea Sun Protect & Bronze combină protecţia de încredere cu un bronz natural intens, fără autobronzant. Ingredientul magic este amplificatorul producţiei de melanină proprie pielii numit Acid Glycyrrhetinic. NIVEA SUN îşi extinde acum gama Protect & Bronze cu două spray-uri de protecţie solară SPF 20 (35 lei) şi SPF 30 (39 lei).

Noua gamă NIVEA Sun Pure & Sensitive oferă protecţie eficientă pentru pielea sensibilă, datorită formulei de îngrijire cu extract natural de Aloe Vera, fără parfum, coloranţi, conservanţi/parabeni.

Pentru a asigura o protecţie foarte ridicată, formula extrem de eficientă NIVEA Sun Pure & Sensitive conţine o combinaţie de filtre puternice si eficiente UVA şi UVB. Acestea sunt active chiar şi în apa de mare sau din piscină, deoarece formula este rezistentă la apă.

Gama NIVEA Sun Pure & Sensitive contine: loţiunile NIVEA Sun Pure & Sensitive SPF 30 (39 lei) şi SPF 50 (42 lei) şi spray-ul NIVEA Sun Pure & Sensitive SPF 50 (42 lei), iar pentru copii loţiunea şi spray-ul NIVEA Sun Kids Pure & Sensitive FPS 50+ (37 lei).

 

Citeste si articolul: Şi totuşi pielea ustură…

Tendinţe păr: fresh & natural, îţi stă foarte bine!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: