Noutăţi cosmetice în decembrie

  • Publicat:
Noutăţi cosmetice în decembrie

Un cadou util este şi unul foarte bine primit.
Refacerea echilibrului tenului, hidratarea sa optimă în sezonul rece şi menţinerea aspectului său tânăr, reprezintă un obiectiv de îngrijire pentru care merită să cunoşti constant noutăţile cosmetice ce apar pe piaţă pentru a alege cele mai noi şi performante produse care ţi se potrivesc.
Iar când alegi pentru tine, poţi de asemenea oferi şi femeilor speciale din viaţa ta un cadou pentru frumuseţe.

SYNERGY ser anti-aging (30 ml/135 lei)
Este un amestec de uleiuri esenţiale concentrate, obţinute prin presare la rece, cu acţiune intensă în regenerarea epidermică şi reducerea vizibilă a adâncimii şi numărului ridurilor.

Redă supleţea, elasticitatea şi luminozitatea pielii mature. Serul SYNERGY este indicat tuturor tipurilor de piele matură, chiar şi celor mai sensibile.

Conţine Uleiul din sâmburi de strugure bogat în vitamina E, cu puternic efect antirid, Uleiul de Onagra, cu proprietăţi antirid, de revitalizare şi rehidratare a pielii, Commipheroline pentru redarea fermităţii şi volumului pielii subţiate şi fragilizate, Uleiul din seminţe de Baobab – un bun emolient, Tego® Tumerone cu acţiune antioxidantă semnificativă, Lipactive Inca Inchi – un ulei natural extras dintr-o plantă peruană, eficient în combaterea ridurilor, Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) cu proprietăţi anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante şi hidratante.

Synergy – noua gamă anti-aging de la Ivatherm

Synergy de la Ivatherm

SYNERGY capsule anti-aging (60 capsule/72 lei)

Supliment alimentar pentru hidratarea, regenerarea şi menţinerea tinereţii pielii. Este o sinergie de uleiuri esenţiale de Onagra, Bourrache şi vitamina E pentru strălucirea şi tinereţea pielii.

Uleiul de Onagra şi Uleiul de Bourrache conţin acid gama-linoleic (Omega 6) şi acid linoleic, responsabile de reglarea funcţionării şi acţiunilor enzimelor fundamentale în organism. Program intensiv pentru o lună/ 2 capsule pe zi

 

Nioxin Balsam pentru părul colorat

Dacă ai părul vopsit, sau afectat de alte tratamente chimice, atunci iată o soluţie pentru o culoare strălucitoare şi un păr mai rezistent.

Cu  Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner System 5 vei preveni problemele legate de rupere şi căderea părului.

Aminoacizii din mătase, uleiul de nuci kukui şi agenţii de îngrijire menţin hidratarea şi consolidează rezistenţa părului, astfel, acesta va fi ferit de rupere şi degradare. Antioxidanţii din plante, vitaminele şi agenţii de purificare curăţă şi împrospătează scalpul (90 lei).

 

Noua colecţie de farduri Color Riche Les Ombres de la L’Oreal Paris

Color Riche Les Ombres oferă femeilor culori provocatoare, o selecţie de nuanţe de la clasice la ultra-sofisticate, cu o textură cremoasă şi fină.

Un aplicator performant: pentru a oferi precizie in aplicare, Color Riche Les Ombres ne propune un aplicator dublu. Pe de o parte, capatul clasic care ne ajuta sa depunem culoarea pe pleoapa, pe de alta parte o periuta curbata care ne ajuta sa trasam o linie precisa.

L'Oreal Paris - farduri
Ai 6 palete diferite ca să obţii un machiaj smoky eyes. Plus 2 palete cu nuanţe provocatoare, pentru un machiaj intens în culori radiante, un balans perfect între tonuri calde şi reci, pentru un efect remarcabil.

 

Programul de îngrijire anti-rid ISOFILL


Gama ISOFILL este disponibilă exclusiv în farmacii.


ISOFILL  SER INTENSIV 30ml – indicat pentru toate tipurile de ten, fără parabeni, parfum delicat, cu textură fluidă, non grasă şi non colantă, se absoarbe şi actionează rapid.
Prelungeşte şi intensifică efectul intervenţiilor estetice antirid, se aplică dimineaţa şi/sau seara înainte de cremă (135 lei).

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME 50ml (ten normal /mixt) – un gel-cremă anti-rid cu parfum delicat, fără parabeni, non gras şi îmbogăţit cu pudre evanescente pentru o dublă performanţă: eficacitate durabilă şi plăcere senzuală (115 lei).

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME RICHE 50ml (ten uscat) – crema onctuoasă, non grasă, cu textură fină, fără parabeni, îmbogăţită cu unt de karite şi uleiuri filmogene, delicat parfumată (115 lei).

ISOFILL CONTUR DE OCHI 15ml (toate tipurile de ten) – o cremă fină, fără parabeni, fără parfum, are o scurtă fază grasă, care se adaptează instantaneu zonei delicate a ochilor, constituie bază de machiaj. Diminuează ridurile (laba gâştei) şi are o excelentă toleranţă testată sub control oftalmologic (105 lei).

 

NIVEA România donează 1 leu către SOS Satele Copiilor pentru orice cutie de NIVEA Creme vândută

În luna decembrie, NIVEA strânge din nou bani pentru programele de prevenire a abandonului infantil susţinute de SOS Satele Copiilor România.

În perioada 20 noiembrie – 31 decembrie, NIVEA derulează o campanie la punctul de vânzare prin care, pentru orice cutie de NIVEA Creme cumpărată, compania va dona 1 leu pentru programele de prevenire a abandonului familial infantil susţinute de SOS Satele Copiilor România.
Cumpără un produs NIVEA Creme şi ajută şi tu copiii, oferindu-le o şansă reală la educaţie într-un mediu afectiv şi educaţional benefic dezvoltării ulterioare. 

Nivea Creme

 

Giordani - Oriflame Apă de parfum Giordani White Gold de la Oriflame

Elegantă şi dinamică, Apa de parfum Giordani White Gold captează perfect atmosfera unei dimineţi în Italia, prin notele efervescente de mandarină, trandafir delicat şi patchouli senzual, lux în stil italian. (50 ml, 59.99 lei)

 

Extractul de melc (poly-helixan) este un ingredient natural extras din secreţia melcului Helix aspersa, care conţine un veritabil cocktail de substanţe active pure şi concentrate.

Extractul de melc acţionează ca un exfoliant delicat, îndepărtând celulele moarte de la suprafaţa pielii şi stimulând regenerarea celulară.
Este antiseptic, antioxidant, regenerant şi cicatrizant şi stimulează sinteza de colagen şi elastină.

Melcfort, cosmetice cu extract de melc, de la Gerocossen

Melcfort - Gerocossen

Gama Melcfort de la Gerocossen nu conţine parabeni, este testată dermatologic şi include:

Lapte demachiant – pentru toate tipurile de ten (18,03 lei / 130 ml).

Loţiune purificatoare – pentru curăţarea tenului gras sau acneic (19,2 lei / 130 ml).

Cremă matifiantă – pentru ten gras şi acneic (27,9 lei / 35 ml).

Cremă antirid, riduri superficiale – pentru toate tipurile de ten (28,5 lei / 35 ml).

Cremă antirid, riduri profunde – pentru toate tipurile de ten, cu extract de melc, ulei de migdale, ulei de argan şi unt de shea (29,07 lei / 35 ml).

 

Szstem Professional Shine Finish pentru strălucire şi rezistenţă

Pentru un look superb părul strălucitor este obligatoriu. Shine Finish de la System Professional te ajută să obţii un astfel de efect.

Acest tratament oferă părului tău elasticitate şi rezistentă. Formula sa netezeşte suprafaţa firului de păr şi îi conferă un luciu mătăsos.

Se aplică pe părul umed, de la rădăcină spre vârfuri, se clăteşte şi la final se usucă părul (4 fiole – 95 lei).

 

Apidava
Miere pentru tenul tău!

Bucură-te de beneficiile naturale ale mierii şi ale produselor apicole din produsele cosmetice fără parabeni din gama Cosmetic Line de la APIDAVA, disponibilă din decembrie în Farmaciile BELLADONNA.

Gama de cosmetice Apidava conţine:
Crema hidratanta cu Miere, Propolis, Ceara de Albina, 30ml, 15 lei

Crema antirid de zi cu Miere, Ceara, Extract din Flori de Salcam si Laptisor de Matca, 30ml,15 lei

Crema regeneranta de noapte cu Miere, Ceara, Laptisor de Matca, Vitamina A & E, 30ml, 15 lei

Balsam de buze cu Miere & Ceara de albine – un tratament ideal in sezonul rece, 10 ml, 12,50 lei.

Crema de maini cu Miere, Ceara de Albine si Propolis, 50 ml, 15 lei

Crema de picioare cu Miere, Ceara de Albine si Extra-Propolis, 50 ml, 15 lei

Balsam de calcaie cu Propolis & Ceara de Albine, 30 ml, 10 lei

 

Citeşte şi: Noutăţi cosmetice la început de iarnă

Alege culoarea rujului care ţi se potriveşte

Cât de eficiente sunt măştile pentru faţă realizate în casă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân