Victoria Beckham ne sfătuieşte cum să fim stilate la sfârşit de an

Victoria Beckham are fără doar şi poate gust şi simţ estetic. Iar când vine vorba despre stil personal, sfaturile venite din partea ei sunt preţioase.
  • Publicat:
Victoria Beckham ne sfătuieşte cum să fim stilate la sfârşit de an

Victoria Beckham are fără doar şi poate gust şi simţ estetic. Iar când vine vorba despre stil personal, sfaturile venite din partea ei sunt preţioase.

Sunteţi pregătite pentru sezonul petrecerilor, pentru vacanţa de iarnă, pentru seara de Crăciun sau pentru noaptea de Revelion? Victoria Beckham vă sfătuieşte cum să faceţi pentru a arăta perfect. De milioane!

1. Alegeţi ţinute simple pentru zi, dar care pot fi uşor transformate în ceva sofisticat, pentru seară

Dacă mergeţi de la birou direct la petrecerea de Crăciun, de exemplu, păstraţi-vă ţinuta business, dar asortaţi la ea un clutch, adăugaţi un guler de blană sau manşete aurii şi, desigur, tocuri. De asta iubesc eu colecţia mea de rochii Victoria, nu sunt complicate, se adaptează oricărei siluete şi pot fi purtate simplu sau sofisticat.

2. Nu subestimaţi niciodată puterea unei poşete

Pentru seară, aceasta trebuie să fie suficient de mică pentru a fi purtată în mână, dar suficient de mare pentru a putea îndesa în ea un ruj şi un telefon. Alegeţi plicurile subţiri cu fermoar sau poşetele hexagonale cu bretele-lanţ, care sunt ceva mai structurate.

3. Purtaţi pantofi eleganţi

Eu nu mă satur niciodată de o pereche chic de pantofi înalţi, cu vârful ascuţit. Fac orice ţinută să arate impecabil şi lungesc piciorul. În plus, pot fi şi foarte confortabili.

4. E de preferat să fiţi mai simplu îmbrăcate decât să fiţi extravaganta serii

Dacă aveţi dubii în privinţa dress code-ului, optaţi pentru ceva casual. E mai simplu să fiţi îmbrăcate cu ceva obişnuit şi să ieşiţi în evidenţă prin atitudine, decât să atrageţi toată seara atenţia asupra voastră din pricina ţinutei excentrice. Eu combin rochiile de seară, în sezonul rece, cu paltoane de inspiraţie militară aruncate peste umeri.

5. Uneori e mai bine să renunţaţi la ţinuta glamour

Pentru evenimente formale, eu port adesea una dintre rochiile din colecţia mea pentru că sunt potrivite. Mă simt confortabil în ele pentru că ştiu că arată bine din orice unghi – un aspect foarte important în cazul evenimentelor ţinute seara. Asortaţi cu tocuri, păr coafat şi machiaj perfect.

Citeşte şi: Romeo Beckham – la doar 10 ani e starul noii colecţii Burberry

Vedetele preferă vişiniul – cele mai sexy rochii în culoarea toamnei

Cele mai apreciate colectii vestimentare lansate de artisti

Sursa: Femalefirst.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân