Moda, în faţa unei noi provocări: dresurile pentru bărbaţi

Or fi fost dresurile atuul feminităţii până mai ieri, însă astăzi micul obiect pătrunde şi în garderoba bărbaţilor.
  • Publicat:
Moda, în faţa unei noi provocări: dresurile pentru bărbaţi

Or fi fost dresurile atuul feminităţii până mai ieri, însă astăzi micul obiect pătrunde şi în garderoba bărbaţilor. Acelora mai extravaganţi dintre ei, desigur, dacă aruncăm un ochi asupra colecţiei designerului italian Emilio Cavallini, cel care a avut curajul să propună un astfel de concept.

Vă imaginaţi luptându-vă dimineaţa, cu iubitul, pe aceeaşi pereche de dresuri? Emilio Cavallini, un designer italian destul de îndrăzneţ, da! El ne propune o colecţie de dresuri fanteziste unisex cu care vrea să încalţe nu doar femeile, ci şi bărbaţii. În combinaţii de negru şi gri, acestea sunt realizate din bumbac şi nailon, iar preţurile se învârt între 20 şi 27 de euro.

Francesco Cavallini, vicepreşedintele companiei care îi comercializează, spune că ideea de a-i produce i-a venit după ce a deschis un magazin online. El a observat că mulţi bărbaţi cumpărau dresuri clasice, pentru femei, măsuri mari sau medii. Astfel a început să producă dresurile unisex pe care mai apoi le-a testat pe proprii angajaţi pentru a descoperi un material special, care să permită pielii să respire, având în vedere că bărbaţii transpiră mai mult.



Dacă există bărbaţi prin preajmă, îi invităm să ne spună în ce combinaţie i-ar purta!

Citeşte şi: 4 trenduri în coafură pentru 2012

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: