Cum să te îmbraci cu stil dacă nu ai bani de haine scumpe. 5 greșeli pe care să le eviți

Vrei să fii mereu la modă? Iată câteva trucuri de stil de care să ții cont!
  • Publicat:
Cum să te îmbraci cu stil dacă nu ai bani de haine scumpe. 5 greșeli pe care să le eviți
Sursa foto: shutterstock

Orice împătimită a modei își dorește să fie mereu atrăgătoare și să poată alcătui ținute la modă fără a cheltui prea mult. Iată câteva trucuri de stil care te pot ajuta să ai piese moderne și versatile, fără investiții majore! 

Sfaturi prețioase de stil: cum să te îmbraci la modă cu bani puțini

Investește în piese statement

Nu te mai grăbi să cumperi produse pe care atârnă un preț simbolic. Cel mai probabil, un sezon mai târziu, nu vor mai fi la modă. Optează, în schimb, pentru piese vestimentare timeless, clasice, simple.

Un tricou alb, o cămașă simplă, un pantalon de tip țigaretă sau un sacou atent croit sunt alegeri excelente pentru completarea garderobei de bază. Și, desigur, pot fi purtate sezon după sezon, căci nu se vor demoda niciodată!

Adaugă accesorii

Accesoriile sunt extrem de importante în completarea unei ținute. Poți purta cea mai simplă ținută și să îi conferi un look sofisticat cu ajutorul unei perechi fabuloase de pantofi sau al unor bijuterii masive.

Reține, un accesoriu bine ales poate schimba conotația întregii ținute! Și o poate scoate numaidecât din anonimat!

Adoptă layeringul

Layeringul nu mai este de mult o noutate stilistică, părând să câștige tot mai mult teren pe zi ce trece. În câteva linii simple, layering poate însemna o rochie de tip furou aruncată neglijent peste o maletă pe gât, un tricou basic sau o cămașă versatilă, iar în completare, botine sau cizme lungi cu toc și palton.

Alege piese supradimensionate

Hainele oversized sunt în trend de câțiva ani buni, astfel că pot fi o alegere excelentă în completarea celor mai cool ținute. Aruncă, așadar, tricourile, rochiile sau bluzele prea strâmte. Acestea nu mai arată bine nici pe cele mai suple și mai sculptate siluete.

Înlocuiește-le cu tricouri largi, cămăși supradimensionate, pulovere lungi și vei vedea diferența! Mai mult, integrarea lor chiar și în cele mai banale ținute nu este una deloc complicată.

Experimentează stilul vestimentar masculin

Hainele masculine nu îți reduc feminitatea, spun specialiști în modă. Ba dimpotrivă, ele conturează o altă latură a feminității.

De pildă, pantalonii casual din stofă pot fi acum purtați împreună cu o jachetă scurtă și o pereche de botine cu toc înalt. Stilul vestimentar cu influențe masculine îți poate pune în valoare atribute precum eleganța, hotărârea și puterea. Însoțit, desigur, de o atitudine pe măsură!

Există, de asemenea, și câteva greșeli pe care le poți face în goana după trenduri:

  • Porți haine la modă mereu
  • Nu cumperi haine pe măsura siluetei tale
  • Porți ținute monotone și mult prea conservatoare
  • Porți negru doar integrat în ținutele sobre
  • Faci abuz de ținute sumare

Sursa: whowhatwear.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân