Ce manichiură se va purta în sezonul rece? Noile tendințe toamnă-iarnă 2022-2023

  • Publicat:
Ce manichiură se va purta în sezonul rece? Noile tendințe toamnă-iarnă 2022-2023
Tendințe toamnă-iarnă 2022-2023. Ce manichiură se va purta în sezonul rece? sursa foto: Shutterstock

Manichiura unei femei reprezintă cartea de vizită a acesteia. Un prim semn al unei femei bine îngrijite poate fi reprezentat de aspectul mâinilor. Fie că este realizată acasă ori la salon, manichiura presupune multă răbdare și grijă la detalii.

Pentru ca mâinile noastre să arate impecabil, este bine de știut ce formă a unghiilor ni se potrivește și care sunt tendințele în ceea ce privește culoarea pe care ar trebui să o alegem. Dacă ai nevoie de puțină inspirație în alegerea modelului potrivit de manichiură, îți dezvăluim în continuare care sunt tendințele din sezonul rece 2022-2023.

Cum alegi forma unghiilor în funcție de degete

Cu toate că forma unghiilor poate fi aleasă în funcție de preferințele fiecăreia, nu ezita să ai o discuție cu manichiurista ta.

Ea te poate sfătui în ceea ce privește forma pe care ar trebui să o alegi în funcție de aspectul mâinii și al degetelor.

Iată cele 6 forme de unghii din care poți alege:

  • Unghii pătrate

Unghiile pătrate sunt printre preferatele femeilor. Prezintă linii drepte și unghiuri perfect clare. Această formă este ideală pentru femeile cu degete subțiri și delicate. Dacă dorești o astfel de formă, ar trebui să acorzi o atenție sporită lungimii. Unghiile de formă pătrată sunt mai predispuse la rupere. Alege o lungime medie și încearcă manichiura franțuzească. Se potrivește de minune pe unghiile pătrate.

  • Unghii rotunde

Forma rotundă a unghiilor seamănă cu un oval, doar că acestea sunt rotunjite la vârfuri. În cazul în care patul unghial este mult prea lat, o astfel de formă nu este recomandată. Pentru un aspect cât mai plăcut, lungimea unghiilor rotunde trebuie să fie scurtă.

  • Unghii pătrate, dar rotunjite la colțuri (squovale)

Această formă pătrat-ovală se potrivește de minune oricărei femei. Unghiile cu o astfel de formă sunt mult mai rezistente. Pot fi realizate în mărimi scurte sau medii. Mai mult de atât, manichiura de tip squovale denotă întotdeauna eleganță.

  • Unghii migdală

Migdala a devenit rapid una dintre cele mai apreciate forme de unghie. Forma de migdală este una ovală și ușor alungită. Aceasta este ideală pentru persoanele cu degetele scurte, care doresc să capete un aspect vizual mai lung al acestora.

  • Unghii balerină

Forma tip balerină este o combinație între migdală și pătrat. Această formă este imposibil de creat pe lungimi scurte. Din cauza formei sale aparte, ar trebui să nu exagerați cu modelele pe unghii.

  • Unghii stilleto

Cu o formă ascuțită și îngustă, unghiile stilleto alungesc vizual degetele și oferă un aspect mult mai senzual purtătoarelor. Această formă poate fi realizată doar pe unghiile lungi, iar din această cauză este mai dificil de purtat. Manichiura în formă de stilleto nu este confortabilă pentru toată lumea.

Modele de manichiuri în tendințe

Tendințele în materie de manichiură vin cu vești bune pentru sezonul rece 2022-2023.

Modelele și culorile diversificate ne oferă libertatea de a alege între simplitate și extravaganță.

Fii sigură că vei fi în tendințe cu orice model alegi pentru unghiile tale!

  • Manichiura nude

Avem vești bune pentru iubitoarele de unghii nude. Astfel de nuanțe devin din ce în ce mai populare în sezonul rece 2022-2023. Acest model simplu poate fi realizat fie acasă, fie la salon. Nu ai cum să dai greș cu o nuanță nude.

  • Manichiura roșu rubin

Roșul rubin este nuanța ideală pentru toamnă. Cu ușoare accente ce ne transpun în anii ’80, rubinul a fost văzut în multe prezentări de modă și se potrivește de minune femeilor iubitoare de ruj roșu.

  • Manichiura argintie

Dacă ești iubitoare de extravaganță, nuanța de argintiu este indicată pentru tine. Dă frâu liber alegerilor îndrăznețe și nu-ți face griji, ești în tendințe!

  • Manichiura în nuanțe pământii

Nu simți că a venit sezonul rece dacă nu alegi o manichiură în nuanțe de maro. Printre nuanțele pământii în tendințe se regăsește maroul ciocolată. Această nuanță se potrivește de minune cu toate tonurile de piele.

  • Manichiura în culori îndrăznețe

Nuanțele neon de roz, verde sau portocaliu reprezintă o alegere îndrăzneață și cu care vei ieși în evidență fără îndoială. Nu ezita să alegi o astfel de culoare pentru unghiile tale. Chiar dacă te vor duce cu gândul la vară, aceste tonuri rămân în tendințe chiar și în sezonul rece.

  • Manichiura alb lăptos 

Pentru un plus de feminitate, albul lăptos poate fi cea mai potrivită culoare. Poți opta pentru un model simplu de manichiură în nuanțe de alb lăptos sau poți să adaugi elemente precum sclipici, pietre sau mici perle. Acestea vor fi de mare ajutor în cazul în care iubești această culoare, dar nu ești adepta unghiilor simple.

  • Manichiura oglindă chrome

Unghiile chrome se realizează cu ajutorul pigmentului ce poartă aceeași denumire și care dă un efect de oglindă, metalizat. Manichiura ta va fi cu siguranță una aparte și vei atrage priviri pline de admirație.

Surse: thezoereport.com, glowsly.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân