Ce rochii de mireasă sunt la modă în acest an (galerie foto)

Vrei să te căsătoreşti în acest an, dar nu ştii pentru ce rochie de mireasă să optezi? Specialiştii te sfătuiesc să renunţi la rochia tip prinţesă, dar să alegi ceva spectaculos, cu volane.
  • Publicat:
Ce rochii de mireasă sunt la modă în acest an (galerie foto)

Vrei să te căsătoreşti în acest an, dar nu ştii pentru ce rochie de mireasă să optezi? Specialiştii te sfătuiesc să renunţi la rochia tip prinţesă, dar să alegi ceva spectaculos, cu volane.

„Anul acesta, miresele tind să renunţe la croielile stufoase şi la rochiile de tipologie prinţesă, ceea ce mă bucură. Tendintele merg spre volane ataşate în diverse feluri, ample, voluminoase, dar uşor de purtat. Rămânem în trend cu rochiile bijuterie, cu pietre şi pene, iar pentru miresele curajoase ajunge în trend negrul, care, în contrast cu albul imaculat este spectaculos,”, mărturiseşte  designerul Andra Turcanu.

Creatoarea propune mireselor rochii în colori pudrate, de la roz aprins şi peach, până la nuanţe soft de ivory, nude, dar şi culori contrastante, asta dacă se simt încrezătoare să poarte nuanţe puternice. Noutăţile în ceea ce priveşte ţinutele mireselor din 2018 sunt excentrice, inspirate de jachetele motocicliştilor, croite cu mâneci detaşabile, pe lungimea midi, ba chiar cu pantaloni scurţi.

Anul acesta se menţin în trend fundele, dar pe negru. „Fundele au avut mereu un loc important, însă anul acesta au fost ataşate pe rochii fără umeri. Croiala contrastrează cu accesoriile spectaculoase. Rămâne curată, dar modernă. Sunt în trend mânecile detaşabile, volanele în cascadă, mănuşile, jachetele şi blazerele. Şalopetele şi rochiile scurte rămân în topul preferinţelor”, completează Andra Ţurcanu.

Designerul a lansat deja colecţia rochiilor de mireasă pentru anul 2018, colecţie cu un nume special şi deloc întâmplator, Bride in Wonderland, şi a povestit despre vedeta liniei vestimentare “Am văzut un joc format între o rochie scurtă şi trenă detaşabilă, ceva de genul doi în unu. Practic, avem rochie lungă, dar, pe măsură ce petrecerea continuă, detaşăm trena şi rămânem într-o rochie scurtă, uşor de purtat”, adaugă Andra. 

Galerie foto

vezi galeria
6 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: