Ce să porţi când eşti invitată la o nuntă?! GALERIE FOTO

Ne aflăm în plin sezon al nunţilor, iar dacă miresele îşi aleg din timp rochiile, depunând foarte mult efort în acest sens, nici restul participanţilor nu se pot lasă mai prejos.
  • Publicat:
Ne aflăm în plin sezon al nunţilor, iar dacă miresele îşi aleg din timp rochiile, depunând foarte mult efort în acest sens, nici restul participanţilor nu se pot lasă mai prejos.
 
Domnişoară de onoare, mama miresei sau a mirelui, chiar şi invitaţii trebuie să acorde o atenţie specială ţinutelor, atunci când vine vorba despre un eveniment special, la care au confirmat cu prezenţa!
 
Vor apărea în fotografii, ţinutele lor vor fi comentate de restul invitaţilor şi mai ales, vor trebui să poarte ţinută aleasă pe parcursul mai multor ore… Specialiştii Bella Sposa te ghidează în acest sens!
 
Dacă prietenă ta cea mai bună te-a rugat să-i fii domnişoară de onoare, dar nu îţi asigura şi ţinută pentru nuntă, cel mai bine ar fi să te sfătuieşti cu ea care va fi tematică şi cromatică nunţii! Dacă locaţia aleasă este pretenţioasă, alege rochii de seară lungi într-o nuanţă apropiată aranjamentelor florale, dacă nuntă se desfăşoară într-un cadru mai relaxat, la piscină sau pe marginea unui lac optează pentru rochiţe diafane, scurte. 
Evita să porţi alb pentru că nu poţi concura cu mireasă, în schimb optează pentru nuanţe calde şi pastelate de lila, vernil, roz trandafiriu sau portocaliu-piersică. Că materiale, orientează-te către dantelă şi voal cu aspect diafan şi relaxat!
 
Fie că eşti mama mirelui sau mama miresei, nuntă este un eveniment special şi emoţionant pentru orice părinte. Chiar dacă nu ai mers la cumpărături în ultima vreme pentru o rochie de ocazie, nu poţi să te îmbraci cu ceva ce deţii deja în garderoba. Discuta cu mireasă, încearcă să înţelegi viziunea ei asupra acestui eveniment şi cumpără-ţi rochia potrivită, doar atunci când ai înţeles exact toate detaliile nunţii. Ia în considerare detalii precum vârstă, silueta şi nuanţele care îţi vin bine. 
 
Respectă formalităţile evenimentului, iar în acest fel tu vei fi admirată, mireasă mulţumită şi petrecerea de nuntă va fi un adevărat succes. Evita nuanţele de negru sau de roşu intens, dar optează pentru rochii de cocktial albastru-marin, grena sau verde frunză care sunt sobre, dar totodată elegante!
 
Invitaţii la nuntă au o lejeritate mai mare în alegerea ţinutelor! Doamnele trebuie totuşi să evite rochiile albe şi cele negre şi să opteze pentru rochii în culori intense care să le complimenteze personalitatea şi stilul. 
 
Tot ce trebuie să faci este să îţi cunoşti atuurile şi să le valorifici în aşa fel încât să fii o apariţie spectaculoasă la nuntă! Nu uita că trebuie să dansezi toată seară, aşa că factorul confort trebuie luat în cosiderare, totodată vei fi analizată din cap până în picioare, aşa că este un test pe care trebuie să îl treci cu brio!
Urmărește CSID.ro pe Google News
4 idei pentru un machiaj inspirat
4 idei pentru un machiaj inspirat
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: