Ce pantofi bărbăteşti se poartă primăvara?

Modele de pantofi bărbătești în vogă în primăvara 2021 - unde îi purtăm și la ce ținute îi asortăm? Un scurt rezumat despre trendurile din 2021.
  • Publicat:
Ce pantofi bărbăteşti se poartă primăvara?

Primăvara se apropie cu paşi repezi, chiar dacă momentan nu îşi face tocmai simţită prezenţa. Pentru că nu ne dorim decât să fiţi în pas cu moda, domnilor, căci la voi ne referim, vom face un scurt rezumat despre trendurile din primăvara care vine în materie de pantofi! Haideţi să descoperim împreună ce modele de pantofi bărbătești vor fi la modă!

Ce pantofi bărbătești se poartă în primăvara lui 2021?

Pantofii bărbătești capătă, de la an la an, designuri din ce în ce mai moderne şi avangardiste. Puteţi uita efectiv de modelele pe care aproape toţi domnii le purtau, ca şi cum ar fi fost copii trase la xerox. Nu şi această primăvară, în care se doreşte ca stilul personal să primeze.

Anul acesta se poartă pantofi bărbătești cu personalitate, încălţăminte confortabilă, care creionează stilul personal şi contribuie la crearea unor outfituri impresionante.

Norocul vostru, cât şi al nostru, este că există magazinele CCC, unde putem găsi pantofi expresivi în trend. Găsiți piesele preferate atât în magazinele fizice, cât şi online, pe site. Dar, să revenim la… pantofii noştri! Acestea sunt trendurile primăverii lui 2021 în materie de pantofi bărbăteşti:

  • Pielea întoarsă: pantofii de piele întoarsă au fost şi vor fi un trend care nu se va demoda prea uşor. Comozi şi eleganţi, pantofii de piele întoarsă merg bine cu aproape orice ţinută, mai ales cu cele smart-casual sau elegante.
  • Talpă groasă: vă place sau nu, talpa groasă este un trend foarte întâlnit în anul 2021, deci este un must-have şi pentru primăvara care vine. Fie că vorbim despre adidaşi sau chiar despre pantofi, talpa groasă aduce un plus de nonconformism şi modernism oricărei ţinute.
  • Saboţii eleganţi: extrem de eleganţi şi de comozi, deşi poate vă este oarecum greu să îi încadraţi într-o ţinută, este bine de ştiut că sunt un trend al sezonului următor. Acest tip de pantof bărbătesc combină perfect lejeritatea cu moda, imitând parcă luxurianţii saboţi purtaţi de sultanii de demult.
  • Inspiraţie artizanală: adică modele artizanale, de inspiraţie folk, musai eco-friendly. Atunci când ne referim la termenul ecologic, înţelegem întregul proces de creaţie şi producţie al pantofilor de acest gen.
  • Minimalism: trend care contravine puţin valul avangardist post-stare de urgenţă, totuşi în unele cazuri mai puţin înseamnă mai mult. O pereche de pantofi într-o culoare uni, de calitate, poate să aducă un dinamism mult mai mare asupra unei ţinute decât orice alt pantof.
  • Confort – cel din urmă, dar cel care primează!  Confortul a devenit cel mai trendy cuvânt şi pe bună dreptate! Confortul trebuie să primeze, astfel încât pantofii bărbătești să fie purtaţi cu drag de către voi toţi.

Unde purtăm pantofi bărbătești în vogă?

Nu trebuie un motiv anume pentru a purta pantofi bărbăteștiîn tendințe. Știm, totul se desfășoară în jurul tendințelor.

Poţi purta pantofi sport confortabili, realizaţi din piele la ţinutele lejere de plimbare, la activităţile dinamica sau la antrenamentele pe care le iubeşti.

Dacă vrei versatilitate, alegi pantofi sport în nuanţe sigure. Dacă vrei ţinute dinamice, alegi pantofi cu inserţii sau în culori intense.

Pantofii sport sunt atât de populari, că sunt în anumite situaţii acceptaţi şi la ţinute ceremoniale sau outfituri smart. Pot fi asortaţi cu sacouri şi cămăşi, cu veste şi tricouri.

Nicio ţinută de birou nu este completă fără pantofii potriviţi. Este drept, outfiturile de birou sunt pretenţioase şi trebuie să le defineşti cu pantofi cu linii clasice, dar nu înseamnă că modelele selecţionate nu trebuie să fie în vogă. Pentru birou şi întâlniri formale, pantofii Oxford şi Derby sunt soluţii sigure.

Dacă vorbim de ţinute smart şi relaxante, cu siguranţă spunem mocasini, loafers, pantofi din piele întoarsă, teniși sau pantofi cu decupaje brogue. Îi iubeşti, îți place să îi asortezi şi să îi pui în valoare în ţinute urbane autentice.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: