Alege-ti rochia de vara!

Lungi sau scurte, rochiile sunt un must have al verii. Si cum vara e in toi, ar fi bine sa aruncam o privire spre cateva modele de rochii tocmai potrivite.
  • Publicat:
Alege-ti rochia de vara!
Alege-ti rochia de vara!

Lungi sau scurte, rochiile sunt un must have al verii. Si cum vara e in toi, ar fi bine sa aruncam o privire spre cateva modele de rochii tocmai potrivite.

Shirtdress

Prin asemanarea ei cu o camasa usoara de vara, datorita nasturilor, aceasta rochie iti transforma silueta intr-una gratioasa si eleganta in acelasi timp. Alba sau colorata, ea trebuie sa fie din bumbac sau panza. Poti sa o porti asortata cu o curea groasa si o pereche de balerini confortabili.

Baby-doll

Acest model de rochie este creat special pentru femeile care nu au dimensiunile caracteristice modelelor. Poti trece drept insarcinata purtand-o, dar in final vei zambi multumita, pentru ca iti ascunde foarte discret imperfectiunile corpului. Cele cu imprimeuri florale sunt cele mai apreciate. Menirea acestei rochii este sa-ti fie utila intr-o zi de munca si sa te faca irezistibila pentru intalnirea de la sfarsitul ei.

Marlyn dress

Decolteul rochiei si lungimea medie reprezinta un amestec de inocenta si seductie, atribute care au facut-o celebra si pe actrita Marlyn Monroe. Dar nu trebuie sa fii o blonda spectaculoasa ca sa ti se potriveasca modelul. Iti vei dori sa o achizitionezi datorita liniei delicate cu care iti subliniaza bustul. La toate acestea se adauga nota sexy conferita de spatele gol.

Maxi

Cea mai hot rochie a sezonului, rochia maxi, te va purta usor inapoi in timp, iar modelul este cu siguranta cel mai potrivit pentru zilele acestea. Poti sa alegi ca lungimea ei sa depaseasca genunchii sau sa ajunga pana jos, atingandu-ti sandalele. In ceea ce priveste linia gatului, aceasta rochie iti ofera mai multe optiuni: decoltata sau nu, cu bretele legate pe umeri sau in jurul gatului.

Imprimeul rochiei poate fi unul cu nuante vii sau poti sa-l alegi pe cel elegant, pentru o cina romantica, in culori reci care amintesc de picturile murale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: