Primavara se sterg petele

Acest anotimp nu este doar un bun prilej de a ne detoxifia organismul, revigora spiritul, reinnoi garderoba, ci si pentru a rezolva unele probleme de ordin estetic.
  • Publicat:
Primavara se sterg petele
Primavara se sterg petele

Acest anotimp nu este doar un bun prilej de a ne detoxifia organismul, revigora spiritul, reinnoi garderoba, ci si pentru a rezolva unele probleme de ordin estetic. De exemplu, zilele cu soare timid ne permit sa efectuam tratamente pentru scoaterea petelor.

Una dintre problemele gene­ratoare de complexe pentru femei, dar o provocare pentru medicii dermatologi, este melasma sau masca gravidita­tii. Nu doar nasterea unui copil, ci si unele tratamente hormonale au ca efect secundar aparitia melasmei.

Zonele in care apar petele intunecate sunt obrajii, buza superioara si nasul. Pentru ca zona pigmentata este in pro­funzimea pielii, nu exista foarte multe solutii pentru a sterge petele. Insa dupa 3-5 sedinte, laserul Fraxel re:store a demonstrat ca aceasta problema poate fi rezolvata.

Cum actioneaza?

In timpul tratamentului, laserul cu lumina fractionata Fraxel re:store creeaza mii de coloane profunde in piele ce sunt numite „zone microtermale de tratament”. Aceste zone penetreaza in profun­zimea straturilor dermale ale pielii acolo unde colagenul este restaurat (de unde si numele re:store) si creat.

Pielea ce inconjoara fiecare zona este lasata intacta. Lumina fractionata Fraxel re:store per­mite ca pielea sa se vindece mult mai repede decat prin tehnicile mai vechi, traditionale si ablative (care distrug un strat de piele). Pielea este atunci stimulata sa produca colagen, iar pielea pigmentata este fragmentata si inlocuita.

Dupa tratament, persista un aspect usor rozaliu/rosiatic al pielii pentru 3-5 zile, precum si un foarte usor edem, iar timp de 14 zile pielea poate avea un aspect bronzat. Machiajul este permis incepand din a 2-a zi. Este esential sa fie aplicat ecran solar si sa se reduca la minimum expunerea la soare in timpul fazei de vindecare.

Pentru tratamente cu aparatul cu laser fractionat Fraxel re:store, contactati: Prof. dr. Ioan Nedelcu, medic dermatolog, Cabinet Fizioderma, str. Veronica Micle nr. 15, sector 1, Bucuresti.

Dr. Andreea Iftimie, See. Try Buy
Fie ca prezinti leziuni solare, riduri sau alte semne ale varstei, tratamentele Fraxel au rezultate remarcabile cu recuperare rapida. Acest tratament este o procedura laser sigura, non-invaziva ce iti permite sa iti redescoperi pielea sanatoasa si proaspata a tineretii – fara riscurile, efectele secundare sau timpul de recuperare prelungit al altor proceduri.

Citeste si Procedurile cosmetice: risc vs. beneficii
                 Ceremonia ceaiului verde de China

Foto: PHOTOLAND

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fardul CSID, un must-have in Luna Femeii
Fardul CSID, un must-have in Luna Femeii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân