Noutăţi de frumuseţe în noiembrie

Zilele călduroase au trecut demult, iar acum tenul tău trebuie să fie protejat împotriva frigului şi vântului rece, deci adaptează-ţi ritualul de frumuseţe.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Noutăţi de frumuseţe în noiembrie

 

Zilele călduroase au trecut demult, iar acum tenul tău trebuie să fie protejat împotriva frigului şi vântului rece, deci adaptează-ţi ritualul de frumuseţe folosind creme mai consistente, mai hrănitoare decât de obicei. Procentul de uleiuri esenţiale conţinut de crema ta trebuie să fie mărit, în detrimentul celui de apă.

Dacă ai profitat până acum de vremea frumoasă lasându-ţi părul liber sau jucându-te cu el şi schimbându-i culoarea pentru un look nou, nu uita să foloseşti din când în când şi produse pentru repararea şi hrănirea lui în profunzime. Noi îţi prezentăm câteva produse recente pe piaţă ca un reper pentru alegerile tale.

GreenStem: descoperă minunea celulelor stem din mugurii de argan

Ştiai că celulele stem vegetale pot stimula producţia de elastină şi colagen necesare pentru menţinerea unui aspect tânăr al tenului?
Laboratoarele Cosmetic Plant au creat gama GreenStem, bazată pe celule stem din muguri de argan şi ulei de argan BIO pentru a stimula regenerarea tenului în profunzime.

PhytoCellTec™ Argan este un extract de celule stem obţinut din muguri de argan, capabil să protejeze şi să vitalizeze celulele stem situate în dermă.
Uleiul de argan BIO reprezinta o sursă importanta de vitamine, antioxidanţi şi acizi grasi esenţiali. Hrăneşte epiderma, o regenerează, reface stratul lipidic al acesteia şi o protejează de acţiunea nocive a radicalilor liberi.
Crema antiaging de zi pentru ten normal-uscat SPF 15 (50 ml), pret recomandat: 28 lei.
Crema antiaging de zi matifianta pentru ten normal/mixt SPF 15 (50 ml), pret recomandat: 28 lei.
Crema antiaging de noapte pentru ten normal-uscat (50 ml), pret recomandat: 28 lei.
Formulate în acord cu ultimele tendinţe, cremele GreenStem nu conţin parabeni, parafine, siliconi sau coloranţi. Le puteţi găsi în magazine naturiste şi farmacii, precum şi pe www.cosmeticplant.com

Cosmetic Plant

Dove Intense Repair pentru părul degradat

Şamponul şi balsamul Dove Intense Repair sunt special create pentru părul degradat.

Au la bază tehnologia Fibre Actives™ ce repară firul de păr din interior şi serul hidratant MicroMoisture, care îngrijeşte şi repară suprafaţa acestuia.

Masca tratament Dove Intense Repair repară în profunzime părul degradat.

Balsamul Tratament Dove Intense Repair pentru păr degradat este hrănitor ca un tratament, dar rapid şi uşor de aplicat ca un balsam.

Dove

Menţine-ţi tinereţea cu Isofill!


Laboratoarele Dermatologice URIAGE din Franta au dezvoltat o formulă bioactivă eficientă ISO-3R ce ajută pielea împotriva îmbătrânirii.

Datorita moleculei integrale de acid hialuronic, complexul ISO 3R ajută la relansarea sintezei naturale de acid hialuronic şi colagen, refacerea capitalului de acid hialuronic şi reactivarea puterii anti-oxidante a celulelor.


 

ISOFILL SER INTENSIV 30ml este adecvat tuturor tipurilor de ten (135 lei).
ISOFILL CONTUR DE OCHI 15ml este o cremă fină specială zonei delicate a ochilor (105 lei).
ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME 50ml gel-cremă pentru ten normal-mixt (115 lei).
ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME RICHE 50ml cremă onctuoasă, cu textură non grasă, îmbogăţită cu unt de karite şi uleiuri filmogene pentru tenul uscat (115 lei).

Trăieşte revoluţia în colorarea părului de la Wella


Specialiştii Wella Professionals au lansat o tehnologie de ultimă generaţie în colorarea părului.

Color.Id încorporează tehnologia InvisiDivider. Adăugat în produsele de colorare de la Wella Professionals – Koleston Perfect sau Illumina Color – Color.Id creează o matrice în masa de culoare şi acţionează precum o barieră flexibilă separând nuanţe diferite.

Pigmenţii de culoare se mişcă liber în această matrice oferind posibilitatea ca masa de culoare aplicată pe păr să acţioneze ca de obicei.

Acum, poţi aplica nuanţe diferite una lângă alta fără a folosi tradiţionalele folii.

Color.Id îţi permite să creezi rezultate de culoare armonioase, asortate şi îmbinate perfect astfel încât rezultatul final să reprezinte o culoare cu o nouă identitate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”