Masajul cu ulei de cocos – remediul perfect împotriva stresului şi a ridurilor!

Uleiul de cocos, care conţine grăsimi saturate benefice pentru sănătate, are numeroase utilizări în industria cosmetică, iar experţii au descoperit că este eficient şi pentru alungarea stresului şi pentru relaxare
  • Publicat:
  • Actualizat:
Masajul cu ulei de cocos - remediul perfect împotriva stresului şi a ridurilor!

Uleiul de cocos, care conţine grăsimi saturate benefice pentru sănătate, are numeroase utilizări în industria cosmetică, iar experţii au descoperit că este eficient şi pentru alungarea stresului şi pentru relaxare, conform fitnea.com, citată de Mediafax.

Ca să înlăturaţi oboseala mintală, masaţi-vă delicat fruntea cu ulei esenţial de cocos. Aroma naturală a uleiului de cocos are efecte calmante, reduce stresul şi relaxează după o zi lungă şi obositoare, fiind o sursă bine-venită de energie.

De asemenea, uleiul de cocos face minuni ca loţiune hidratantă pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru tenul uscat şi îmbătrânit.

Grăsimile saturate din uleiul de cocos atenuează ridurile fără să irite pielea, calmând afecţiuni dermatologice precum dermatitele, eczemele şi psoriazisul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”