Algele câştigă lupta cu ridurile…

Lupta cu timpul şi cu ridurile este cea mai mare presiunie a femeii moderne care îşi doreşte să fie cât mai mult tânără şi frumoasă. Deşi "a preveni" şi "a elimina" ridurile pare un proces anevoios, consumator de energie, oamenii de ştiinţă experimentează zilnic în sprijinul nostru.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Algele câştigă lupta cu ridurile...
Ridurile subțiri și adânci din partea superioară a frunții pot sugera un consum excesiv de zahăr. Cititorii de fețe chinezi atrag însă atenția că aceste semne trebuie interpretate cu atenție și asociate eventual cu alte indicii. Ridurile adânci din partea superioară a frunții sunt și semnul unei persoane idealiste, creative și imaginative.

Lupta cu timpul şi cu ridurile este cea mai mare presiunie a femeii moderne care îşi doreşte să fie cât mai mult tânără şi frumoasă. Deşi „a preveni” şi „a elimina” ridurile pare un proces anevoios, consumator de energie, oamenii de ştiinţă experimentează zilnic în sprijinul nostru. 

Astfel, ca să atenuezi ridurile de la ochi fără să treci printr-o operaţie, experţii au pus la punct un fluid special pe bază de alge marine şi au demonstrat că acest produs cosmetic poate produce un efect de întinerire dual asupra pleoapelor şi conturului ochilor.

Dermatologii îl recomandă atât dimineaţa, cât şi seara.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”