Trucuri de frumuseţe pe care le-am învăţat de la Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este o inspiraţie atunci când vine vorba de trucuri de frumuseţe. Iată ce poţi învăţa atunci când aplici machiajul.
  • Publicat:
Trucuri de frumuseţe pe care le-am învăţat de la Gwyneth Paltrow
FOTO: shutterstock / Trucuri de frumuseţe pe care le-am învăţat de la Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, pe lângă cariera sa ca actriţă, s-a făcut remarcată şi în mediul online cu propria publicaţie, colecţiile de produse de înfrumuseţare, lumânările despre care a spus că miros…ca vaginul ei, dar şi ouăle de jad folosite pentru îmbunătăţirea calităţii vaginului. Privind atent experienţa pe care o are, dar şi aspectul actriţei în vârstă de 47 de ani, putem spune că alegerile sale sunt cât se poate de simple, naturale şi accesibile oricărei femei. Avem ce învăţa de la ea în materie de beauty? Evident.

Less is more

Nu este prima oară când întâlnim expresia ”less is more”. Şi pe bună dreptate. Ar trebui să reprezinte un motto al fiecărei femei. În acest sens, Gwyneth Paltrow este inspiraţia perfectă pentru machiajul natural şi, chiar dacă la prima vedere totul pare atât de simplu, tot acest proces necesită mai multă atenţie decât am fi creut. De exemplu actriţa adoră să poarte rujul roşu în combinaţie cu un eyeliner negru, deoarece acest duo îi oferă un look fresh însă, în fiecare zi urmează un proces de exfoliere şi se asigură că tenul este impecabil atât la interior, cât şi la exterior.

Menţine strălucirea

Multe dintre femei îşi doresc să obţină un look cu aspect mat, însă preferinţele actriţei sunt complet diferite. Întotdeauna Gwyneth Paltrow caută să aibă un ten strălucitor, moale şi luminos, dar care să nu arate deloc uleios. Acest aspect poate fi obţinut cu ajutorul câtorva picături de ulei pentru ten aplicate înainte de folosirea fondului de ten, iar astfel se obţine iluzia unui ten întinerit.

Best duo? Machiajul strident şi coafurile simple

Dacă mai devreme vorbeam de ”less is more”, acelaşi lucru putem menţiona şi în această situaţie. Întotdeauna trebuie să căutăm un echilibru, iar în acest sens, dacă optăm pentru un machiaj strident, precum smokey eye, cu siguranţă cea mai bună alegere este un hairstyle cât mai simplu. La fel şi invers. Cu cât coafura este mai complexă, cu atât machiajul ar trebui să fie mai simplu şi să se completeze armonios.

Smokey eye delicat

Nu este un subiect nou pentru noi, mai ales că acest tip de machiaj îl întâlnim deseori la evenimente, în special cele de seară. Pentru a nu obţine un look strident şi deranjat, Gwyneth Paltrow recomandă ca nuanţele alese să fie cât mai discrete, iar pentru un rezultat de excepţie, rujurile în tonuri nude sunt alegerea ideală. În fond, ne dorim să evidenţiem ochii.

Blush-ul, un must have

Blush-ul este unul dintre produsele care nu ar trebui să lipsească din trusa unei femei. Ideal ar fi să optăm pentru tonuri cât mai naturale. Arma secretă a actriţei Gwyneth Paltrow? Într-un interviu acordat publicaţiei Into the Gloss, vedeta a mprturisit că nelispit din look-urile sale este balsamul pigmentat pentru pomeţi de la Tata Harper, pe care îl aplică atât pe buze, cât şi în obraji pentru un aspect natural şi luminos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: