Topul actriţelor care arată fabulos FĂRĂ machiaj

Le vedem în revistele de beauty, pe sticlă, la evenimente mondene...vedetele nu fac risipă de ocazii cu care să ne facă în ciudă cu cele mai spectaculoase outfit-uri şi podoabe care mai de care mai preţioase. Însă, te-ai întrebat vreodată cum arată femeile fără de cusur într-o zi normală, fără pic de machiaj şi zâmbind natural?
06.02.2014

Le admirăm în revistele de beauty, pe sticlă, la evenimentele mondene…vedetele nu  fac risipă de ocazii cu care să ne facă în ciudă cu cele mai spectaculoase outfit-uri şi podoabe care mai de care mai preţioase. În plus, machiajul le transformă pe unele starlete în adevărate zeiţe ale frumuseţii, pe care le divinizăm şi încercăm să le copiem (fără prea mult succes).

Însă, te-ai întrebat vreodată cum arată aceste femei fără de cusur într-o zi normală, fără pic de machiaj şi zâmbind natural?

Astăzi ne vom ocupa pe această categorie de vedete, mai precis de celebrităţile care arată impecabil şi fără ajutorul make-up artiştilor.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: