Top-modelul Adriana Lima a trecut prin două sarcini, dar arată fabulos!

Cu un abdomen de oţel şi picioare tonifiate, îngeraşul Victoria's Secret ne demonstrează că sarcina nu este un motiv pentru a lăsa sportul pe locul doi.
  • Publicat:

Frumoasa Adriana Lima ne încântă privirea cu trupul ei lucrat intens la sală!

Top-modelul a pozat recent pentru brandul de îmbrăcăminte Sport Apparel, ale cărui produse pot fi comandate de pe site-ul victoriassecret.com.

Deşi este mamă a două fetiţe, diva nu conteneşte să îşi surprindă admiratorii cu forma ei de invidiat.

Cu un abdomen de oţel şi picioare tonifiate, îngeraşul Victoria’s Secret  ne demonstrează că sarcina nu este un motiv pentru a lăsa sportul pe locul doi.

La 35 de ani, puţine femei se simt confortabil într-o bustieră şi colanţi care scot în evidenţă şi cele mai mici defecte, însă modelul reuşeşte să arate impecabil şi să debordeze de energie şi încredere în sine. 

Intră în galeria foto de mai jos şi vezi cum arată Adriana Lima într-o formă de zile mari!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: