Secrete de beauty de la Jessica Alba

Ole Henriksen este un dermatolog din Los Angeles care este supranumit “geniul” tratamentelor faciale, în special pentru faptul că printre clientele sale se numără vedete precum Cameron Diaz sau Jessica Alba.
  • Publicat:
Secrete de beauty de la Jessica Alba

Ole Henriksen este un dermatolog din Los Angeles care este supranumit “geniul” tratamentelor faciale, în special pentru faptul că printre clientele sale se numără vedete precum Cameron Diaz sau Jessica Alba.

Aşadar, după ce l-am lăudat şi noi pentru succesul cu care reuşeşte să le facă pe divele de la Hollywood să arate ATÂT de bine, de tinere, de frumoase, am reuşit să aflăm şi care sunt ingredientele acestui succes şi, mai ales, cum putem să realizăm şi noi acest lucru, ACASĂ!

Lista de cumpărături

Cumpără aceste ingrediente naturale, pentru a realiza reţetele lui Ole Henriksen la domiciliu, sau foloseşte propriile tale măşti şi exfoliante, urmând instrucţiunile lui de aplicare!

  • Seminţele de in auriu pudră sunt foarte bogate în acizi graşi esenţiali Omega-3, care adaugă luminozitate texturii pielii, având în acelaşi timp şi efecte de exfoliere blândă.
     
  • Sarea roz de Himalaya este un exfoliant foarte bun, care curăţă pielea în profunzime şi îi oferă săruri minerale importante.
     
  • Uleiul de argan permite măştii să se întindă uşor, alunecând pe faţă, şi asigură în acelaşi timp hrănirea şi revigorarea pielii, prin echilibrul perfect de acizi graşi esenţiali.
     
  • 1 rolă de tifon
  • 1 castravete
  • Lumânări de aromaterapie
  • 1 cutie ceai de rooibos (ceai roşu african)
  • 1 borcan de miere cu infuzie de lavandă

Reţeta de exfoliant Himalayan roz a dermatologului Ole Henriksen

  1. Combină o lingură de seminţe de in auriu pudră cu o lingură de sare roz de Himalaya şi o lingură şi jumătate de ulei de argan.
  2. Amestecă ingredientele şi pune-le la frigider într-un recipient etanş. Când vrei să foloseşti exfoliantul, toarnă ceva mai puţin de două linguriţe într-un bol mic şi amestecă pentru a împrospăta conţinutul.

Mască pentru dezumflarea ochilor

Dă pe răzătoare un castravete şi împarte în mod egal pulpa şi sucul, învelind cele două porţii în bucăţi separate de tifon pentru a crea o câte o mască pentru fiecare ochi. Astfel se activează sucul de castraveţi, permiţându-I să se absoarbă cât mai bine.

“Când îţi creezi acasă o experienţă demnă de un salon, e foarte important să creezi o ambianţă plăcută în baia ta şi să pregăteşti totul din timp. Astfel, vei putea să treci cursiv de la o etapă a tratamentului la următoarea, într-o manieră relaxată, concentrându-te şi investindu-ţi toată energia în răsfăţul tău personal”, te sfătuieşte Ole Henriksen.

Tratamentul facial

Aprinde lumânările, pune-ţi o muzică discretă şi pregăteşte ingredientele pentru tratament, un prosop de faţă şi un prosop de mâini făcut sul, pe care să-l pui sub gât.

Umple chiuveta la o treime din capacitate cu apă călduţă. Fierbe două căni de ceai rooibos folosind două plicuri de ceai şi toarnă-l peste apa din chiuvetă. Obţii astfel o baie de aburi pentru faţă, care îţi va stimuli circulaţia şi va oferi pielii antioxidanţi valoroşi. Înmoaie-ţi prosopul în acest amestec aromat şi apasă-ţi-l pe faţă, ţinându-l nemişcat câte 30 de secunde, relaxându-ţi partea de sus a corpului şi repetând procedura de cinci până la zece ori.

Aplică-ţi exfoliantul Himalayan pentru ten a lui Ole (pregătit dinainte), masând amestecul pe piele cu mişcări circulare blânde, orientate spre exterior şi în sus, având grijă să ajungă în toate colţurile feţei, pentru a şlefui, rafina şi curăţa în profunzime în acelaşi timp.

Masează-ţi faţa cu două linguri de miere cu lavandă (mierea e plină de antioxidanţi naturali şi substanţe hidratante şi are un efect antibacterian, ceea ce face din ea o mască perfectă pentru toate tipurile de ten), cu mişcări orientate în sus şi spre exterior. Apoi pune-ţi capul pe prosop, având un alt prosop făcut sul şi aşezat sub gât pentru a-ţi susţine capul.
Aşază feliile de castravete pe ochi şi stai întinsă cu picioarele uşor îndepărtate şi braţele relaxate pe lângă corp, cu palmele în sus, timp de aproximativ zece minute. Relaxează-te, respiră.

Clăteşte mierea de pe faţă cu un prosop cald, pentru a o topi blând, dar complet şi a o îndepărta de pe piele. Apoi admiră-ţi strălucirea în oglindă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: