Lenny Kravitz arată bestial la 56 de ani! Care este secretul lui

  • Publicat:
  • Actualizat:

Lenny Kravitz pare că a descoperit elixirul tinereții. La vârsta de 56 de ani, când alți bărbați se mângâie duios pe burta de bere și se scarpină pe chelie, celebrul cântăreț arată mai bine decât un bărbat în floarea vârstei.

Artistul a acordat un interviu în cel mai recent număr al revistei Men’s Health în care dezvăluie rutina sa alimentară, dar și exercițiile pe care le practică zilnic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cover of @menshealthmag November 2020. Read the full story at link in bio. ?: @markseliger

O postare distribuită de Lenny Kravitz (@lennykravitz) pe


Simbol al muzicii rock & roll, dar și zeu al chitarei, Lenny i-a invitat pe jurnaliștii MH în casa lui de pe plaja din Bahamas și le-a făcut un tur al… frigiderului.

Surpriză (sau nu), frigiderul lui Lenny este ticsit de broccoli, țelină, kale, salată, ardei gras, mere, mango, lămâi, avocado și, preferata lui, graviola, un fruct bogat în fibre și vitaminele B și C.

Este o binecuvântare că trăiesc aici, în Bahamas, unde pot să cultiv mâncarea și să mănânc bio, a declarat Lenny.

Artistul este vegan de un an, iar grădina este „sala mea de sport”, așa cum îi place s-o descrie.

Sunt foarte atent la alimentație și fac sport aproape zilnic. Îmi place să fac mișcare în natură. Cred că secretul unui corp sănătos este să mănânci cât mai natural și să faci sport cu plăcere, a adăugat el.

Lenny a fost căsătorit cu actrița Lisa Bonet timp de 6 ani. Cei doi au împreună o fiică, Zoe Kravitz, acum în vârstă de 31 de ani. În 2017, fosta lui soție s-a căsătorit cu Jason Momoa, cu care Lenny este, surpriză, prieten la cataramă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: