Iuliana Tudor, secretul pentru un păr sănătos. Îl coafează de 3-4 ori pe săptămână

Iuliana Tudor ne dezvăluie secretul pentru un păr sănătos, chiar dacă este coafat de 3-4 ori pe săptămână.
  • Publicat:
Iuliana Tudor, secretul pentru un păr sănătos. Îl coafează de 3-4 ori pe săptămână
Iuliana Tudor, secretul pentru un păr sănătos. Îl coafează de 3-4 ori pe săptămână

Fie că o admirăm pe micile ecrane sau la diferite evenimente, Iuliana Tudor este o apariţie impecabilă. Nu doar machiajul, ţinutele şi atitudinea o ajută să iasă în evidenţă, ci şi coafura.

Prezentatoarea emisiunii Vedeta Populară are un păr cu un aspect sănătos, chiar dacă ştim că în spatele acestei imagini, firul de păr este extrem de expus surselor de căldură sau produselor de styling, dovadă fiind coafatul foarte des. Vedeta îşi aranjează părul cam de 3-4 ori pe săptămână, atunci când are emisie sau diferite evenimente, dar cum reuşeşte să-şi menţină părul sănătos ne spune chiar ea.

”Sunt o persoană foarte disciplinată şi sunt de părere că părul trebuie să arate impecabil nu doar în emisiune, ci şi pe strada. Aşadar, am grijă să beau multă apă şi să folosesc măşti şi tratamente care să îl hidrateze. Pe lângă măştile profesionale de la salon, îmi fac şi acasă. Recomand masca naturală din miere, ou şi drojdie, aplicată pe păr o dată pe săptămână”, spune Iuliana Tudor.

Pentru a avea un păr sănătos, de cele mai multe ori avem nevoie de ajutorul unui specialist, fie care să se ocupe personal de el, fie să ne îndrume către alegerea produselor şi tratamentelor ideale pentru tipul nostru de păr. În fond, regulile nu sunt universal valabile, iar nevoile  părului depind de la o persoană la alta, cum ar fi păr uscat, lipsit de vitalitate sau mult prea deteriorat, de exemplu. În cazul Iulianei Tudor, Cristi Pascu este cel care are grijă de părul vedetei, de aproape 20 de ani.

”Iuliana este una dintre cele mai ascultătoare cliente. Face exact ceea ce îi spun să facă. A ajuns să vină singură şi să ceară să-i tund vârfurile. Ocazional, cam o dată pe lună, îşi alocă 40-60 de minute pentru tratamente intense de hidratare”, spune hairstylistul.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: