Giulia „Nu vreau să şochez”

Cântă de la vârsta de 6 ani şi de atunci uimeşte prin look-urile pe care le adoptă. Giulia, proaspătă mămică dezvăluie cât timp petrece în faţa oglinzii.
  • Publicat:

Cântă de la vârsta de 6 ani şi de atunci uimeşte prin look-urile pe care le adoptă. Giulia, proaspătă mămică dezvăluie cât timp petrece în faţa oglinzii.

        
CSÎD: Cum te menţii în formă?    
Giulia: Sport… fac foarte mult aerobic şi mai puţin fitness, merg la repetiţii pentru coregrafiile din concertele mele o dată pe săptămână.

CSÎD: Cum arată meniul tău dintr-o zi obişnuită?
Giulia:
Depinde foarte mult de ce am poftă să mănânc. Este destul de variant, însă nu mă înţeleg deloc bine cu prăjiturile, prăjelile sau mâncărurile foarte grase.

CSÎD: Cum arată trusa ta de make-up?
Giulia:
Foarte mare, am învăţat să îmi fac singură make-up-ul aşa că aş putea să devin un make-up artist. Nu vă imaginaţi că le ţin după mine mereu, le am doar pentru concerte, în geantă am un ruj, un gloss şi un fond de ten.

CSÎD: În cât timp te machiezi singură?
Giulia:
Maxim 30 de minute dacă este ceva complicat, machiajul zilnic durează 10 minute.

CSÎD: Ai încercat de-a lungul timpului zeci de nuanţe pentru păr, zeci de coafuri. Care este secretul părului tău?
Giulia:
Hair-stylist-ul meu, Florin Noje. Îmi fac acasă măşti şi mă spăl cu ulei de cocos.

CSÎD: Care a fost look-ul cel mai de succes de până acum?
Giulia:
Nu ştiu, niciodată nu am urmărit să şochez, pur şi simplu îmi place să încerc look-uri noi, îmi place să schimb, sunt momente în care vreau părul lung, momente în care vreau părul scurt. Imaginea mea are legătură cu muzica pe care o cânt şi felul în care simt să mă exprim.

Foto: arhiva vedetei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: