Erika Rischko, fitness influencer la 81 de ani

La 81 de ani, Erika Rischko se descrie ca fiind o iubitoare de fitness și a luat cu asalt platforma de TikTok unde postează antrenamentele pe care le face.
  • Publicat:
Erika Rischko, fitness influencer la 81 de ani
Erika Rischko, fitness influencer la 81 de ani

Dacă obișnuiești să petreci timp pe TikTok, cu siguranță ți-au apărut filmulețe cu Erika Rischko cel puțin o dată. La 81 de ani, femeia se descrie ca fiind o iubitoare de fitness și a luat cu asalt platforma de divertisment unde postează antrenamentele pe care le face. Prima sa postare a fost în aprilie 2020, iar de atunci a ajuns că câștige peste 117.000 de urmăritori și peste 2.2 milioane de aprecieri.

”Răspunsul a fost copleșitor de pozitiv, ceea ce m-a motivat foarte mult având în vedere că în toată viața mea am fost nesigură pe mine”, a spus Rischko într-un interviu pentru Good Morning America.

Femeia în vârstă de 81 de ani și-a făcut apariția pe rețelele de socializare după ce pandemia de coronavirus a dus la închiderea sălilor fitness, fiica ei fiind cea care a convins-o să se filmeze în timp ce se antrenează pentru a împărtăși cu prietenii și familia pe Instagram și TikTok.

”Fiica mea a descoperit platforma TikTok, iar aplicația a devenit foarte populară în timpul pandemiei”, a povestit femeia la GMA.

Erika Rischko, fitness influencer la 81 de ani

La o primă vedere a paginilor ei de socializare este greu să credem că fitness-ul nu a fost dintotdeauna parte din viața ei. Rischko a povestit pentru GMA că până la vârsta de 50 de ani nu a mers la sală.

”Când ambii copii au plecat de acasă, am rămas singură. Așa că am decis să mă înscriu la o sală”, a povestit Rischko menționând că abia după cinci ani de mers la sală a început să-și descopere apetitul pentru fitness.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Erika Rischko (@erikarischko)

Femeia de 81 de ani se antrenează de două ori pe zi, timp de câteva zile pe săptămână și iubește să încerce lucruri noi la sală.

”Mereu îmi schimb antrenamentele și încerc intensități și durate diferite. Este foarte important să-ți schimbi rutina de antrenament pentru a deveni mai puternic și pentru a nu-ți pierde timpul”, povestește Rischko.

Secretul longevității? ”Cred că sfatul meu este unul cât se poate de simplu. Nu face nimic extrem- nu este nevoie- și începe ușor. Mănâncă sănătos, dar nu fi aspru cu tine. Caută un sport sau o activitate care-ți place, pentru că altfel nu va fi de durată. Și dacă nu ești atât de disciplinat ca mine, atunci caută un partener cu care să te antrenezi”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: