Cum se antrenează vedetele pentru a fi în formă!

Pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor publicului, starurile sunt nevoite să se antreneze din greu, să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să stea aproape de sala de sport!

Apariţiile pe covorul roşu sunt la ordinea zilei, şedinţele foto sunt must-do iar concertele necesită apariţii uluitoare.

Pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor publicului, starurile sunt nevoite să se antreneze din greu, să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să stea aproape de sala de sport!

Cameron Diaz a avut întotdeauna o siluetă de invidiat şi nu pare că face vreun efort pentru asta! A urmat dintotdeauna o dietă sănătoasă, dar nu ratează nici sesiunile de antrenament cu un instructor personal. Pentru că a fost îndelung invidiată de către femeile din toată lumea, Cameron a devenit un fel de ”guru” al stilului de viaţă sănătos, publicând până acum două bestseller-uri cu această temă, cărţi în care îşi descrie stilul de viaţă, modul de alimentaţie şi antrenamentele pe care le face pentru a se menţine în formă!

Nici Usher nu se fereşte de sport! La fel ca majoritatea masculilor alfa VIP, Usher nu se dă înlături de la mişcare, ci îşi petrece două ore din fiecare zi antrenându-se din greu. |ncepe cu un circuit de forţă şi stretching de o oră, apoi trece la exerciţii de modelare musculară şi rezistenţă de tip HIIT. De asemenea, rutina sa de menţinere în formă include şi un obicei de alternanţă a saunei cu duşuri reci. Iar rezultatul se vede… ori de câte ori apare la bustul gol!

Pagina 1 din 2
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism