Cum se antrenează vedetele pentru a fi în formă!

Pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor publicului, starurile sunt nevoite să se antreneze din greu, să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să stea aproape de sala de sport!
  • Publicat:

Apariţiile pe covorul roşu sunt la ordinea zilei, şedinţele foto sunt must-do iar concertele necesită apariţii uluitoare.

Pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor publicului, starurile sunt nevoite să se antreneze din greu, să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să stea aproape de sala de sport!

Cameron Diaz a avut întotdeauna o siluetă de invidiat şi nu pare că face vreun efort pentru asta! A urmat dintotdeauna o dietă sănătoasă, dar nu ratează nici sesiunile de antrenament cu un instructor personal. Pentru că a fost îndelung invidiată de către femeile din toată lumea, Cameron a devenit un fel de ”guru” al stilului de viaţă sănătos, publicând până acum două bestseller-uri cu această temă, cărţi în care îşi descrie stilul de viaţă, modul de alimentaţie şi antrenamentele pe care le face pentru a se menţine în formă!

Nici Usher nu se fereşte de sport! La fel ca majoritatea masculilor alfa VIP, Usher nu se dă înlături de la mişcare, ci îşi petrece două ore din fiecare zi antrenându-se din greu. |ncepe cu un circuit de forţă şi stretching de o oră, apoi trece la exerciţii de modelare musculară şi rezistenţă de tip HIIT. De asemenea, rutina sa de menţinere în formă include şi un obicei de alternanţă a saunei cu duşuri reci. Iar rezultatul se vede… ori de câte ori apare la bustul gol!

Kerry Washington, actriţa care joacă rolul Oliviei în faimosul serial ”Scandal”, o femei talentată, superbă şi un corp incredibil, se declară a fi cel mai mare fan al antrenamentelor de tip Pilates, dedicând o oră, timp de patru zile pe săptămână, acestui sport. Când vine vorba de dietă, diva recunoaşte că nu se abţine de la micile plăceri, dar că are grijă să nu depăşească limita, mai ales atunci când e vorba de dulciuri.

Când vorbim despre dive hot, Nicki Minaj este, cu siguranţă, în topul listei. Cum face să arate atât de bine? E simplu! Exotica cântăreaţă este o dansatoare înnăscută şi practică acest sport atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi, lucru care o face să-şi menţină silueta! |n plus, artista recunoaşte că bea foarte multă apă şi are o dietă extrem de sănătoasă. Cine ar fi crezut că tot ce trebuie să faci ca să arăţi bine este să mergi în club?

Datorită faptului că rolurile sale variază, Channing Tatum este nevoit să îşi schimbe dieta şi antrenamentele în funcţie de acestea. Totuşi, acesta nu a fost surprins vreodată fără ”pachetul” de pătrăţele la el, lucru ce ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva are vreun elixir minune. Surpriza? Ritualul său de  antrenament constă într-o rutină formată din patru tipuri combinate de cardio combinată cu serii de abdomene şi exerciţii de forţă. Şi dacă îţi imaginezi că îşi petrece întreaga zi făcând mişcare, află că nu-i aşa! Cât timp petrece în sala de sport zilnic? Maximum 45 de minute!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: