Cum s-a schimbat chipul Biancăi Drăgușanu, de la prima apariție TV și până-n prezent

  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum s-a schimbat chipul Biancăi Drăgușanu, de la prima apariție TV și până-n prezent
Sursa foto: Arhiva Gandul Media

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio introducere! Astăzi este, fără doar și poate, una dintre cele mai populare apariții din peisajul monden autohton. Schimbările estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului sunt radicale, vedeta tv reușind astfel să devină de nerecunoscut. Dar să le trecem împreună în revistă!

Evoluția Biancăi Drăgușanu de la prima apariție tv și până-n prezent

Puțini sunt cei care știu faptul că Bianca a fost o femeie frumoasă și înainte de a deveni celebra. O fotografie veche publicată-n online ne-o dezvăluie pe blondină cu sânii naturali, neatinși de bisturiu și cu buzele naturale, la vremea aceea neavând nicio intervenție de niciun soi.

Interesantă și atractivă, Bianca Drăgușanu a fost visul oricărui bărbat, dar și coșmarul stiliștilor autohtoni, celor care o criticau necontenit când o prindeau pe la câte un eveniment monden. Aceștia o găseau vulgară și lipsită de bun gust, prea stridentă și mult prea ostentativă de cele mai multe ori. Ținutele sale vestimentare mult prea mulate, decoltate sau prost asortate, toate acestea împreună cu operațiile estetice exagerate – nu făceau decât să o arunce într-o zonă de ridicol și precar. Astăzi, însă, departe de stiliști aceste remarci!

Debutul acesteia a avut loc în cadrul emisiunii lui Mircea Radu

Dar, să întoarcem clepsidra la momentul anilor 2000, atunci când frumoasa Bianca a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. Vădit timidă și cu o atitudine ușor stângace, blonda apărea la emisiunea moderată de Mircea Radu, la “Din Dragoste”, acolo unde își declara sentimentele față de un bărbat numit Mihai Matușoiu de care se arăta îndrăgostită nebunește. A fost și cerută în căsătorie în direct, însă legătura dintre cei doi nu a fost menită să țină. Chiar și așa, planurile Biancăi nu aveau să se oprească aici. Anii au trecut, iar ea s-a transformat complet: a slăbit, și-a făcut diferite operații estetice și a reușit să-și corecteze imperfecțiunile și trăsăturile de care nu era foarte încântată.

Citește și: Care sunt cele mai cerute operaţii estetice din România?

Imaginile cu Bianca de atunci, pe când avea doar 16 ani, dar și cele din prezent – au devenit virale în mediul public, iar evoluția sa continuă și astăzi să atragă păreri dintre cele mai controversate.

Relația cu designerul Cătălin Botezatu a propulsat-o în lumea mondenă

Următorul pas important din viața sa a fost cu celebrul creator de modă Cătălin Botezatu, cel care a și propulsat-o în peisajul monden și care a reușit să o transforme dintr-o tânăra ștearsă si banală, într-o femeie extrem de sexy și de atractivă. Relația lor a durat până-n anul 2010 atunci când au hotărât să se despartă.

Distrusă de relația cu fotbalistul Adrian Cristea

Un alt moment important din viața blondinei a fost marcat de colaborarea cu “Un show păcătos”, acolo unde a îndeplinit rolul de asistentă tv și unde s-a îndrăgostit de fotbalistul Adrian Cristea cu care a și avut o relație de iubire, marcată de multe despărțiri și împăcări. În acea perioada Bianca își schimbase și culoarea părului de dragul fotbalistului, optând pentru un roșu aprins, dar și injectiandu-și parcă din ce în ce mai mult buzele cu acid hialuronic.

Crezând că în sfârșit și-a găsit dragostea, s-a căsătorit cu Victor Slav

Alt moment important din viața controversatei blondine a fost acela în care l-a cunoscut pe ”tânărul de la Meteo”- pe Victor Slav, cel de care declara la vremea aceea că s-a îndrăgostit la prima vedere. Alături de acesta, Bianca și-a întemeiat o familie, din rodul iubirii lor rezultând micuța Sofia. Destinul însă avea să le despartă drumurile în 2014, la doar un an de mariaj oficial. Internauții au reușit să o găsească aici pe Bianca mai elegantă și mai decentă ca niciodată, chiar ea declarând la vremea aceea că viață de familie o împlinea și că își dorea să iasă din viață publică.

Din cauza căsniciei deficitare cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a pierdut numărul intervențiilor estetice

Poate una dintre cele mai controversate relații de dragoste a fost cea cu afaceristul Alex Bodi, relație ce a ținut prima pagină a ziarelor multă vreme. Comparativ cu relațiile anterioare, cea cu afaceristul din Mediaș i-a adus o sumedenie de frustrări, Bianca apelând astfel la bisturiu și pășind pasul clinicilor de frumusețe mai mult ca niciodată. În timpul relației celor doi, aceasta și-a mărit fesele, și-a operat nasul și a intervenit estetic de mai multe ori chiar și la nivelul feței prin mici ajustări (cearcăne, buze, riduri de expresie).

Acum și-a găsit liniștea în brațele fiului lui Nicolae Bădălău

Așa cum ne-a obișnuit, frumoasa blondină are și de data aceasta o relație atipică, presărată cu despărțiri și împăcări cu Gabi Bădălău, nimeni altul decât fiul ex -senatorului Nicolae Bădălău. Și pentru că iubește mai intens ca oricând, investește mult și în propria persoană: face sport, își cumpără haine și accesorii de lux și vizitează clinicile de estetică, apelând la proceduri dintre cele mai inovative și mai moderne, printre ele numărându-se și cea mai recentă “cat eyes procedure”. Însă, suntem convinși că efervescenta Bianca nu se va opri aici! În cea mai recentă apariție tv, aceasta a declarat faptul că se va opera până în momentul în care va simți că arată perfect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: