Cum a petrecut Kesha izolarea la domiciliu: măştile pentru fund, nelipsite

Kesha a vorbit despre tratamentele de îngrijire pe care le-a făcut în perioada izolării, în special despre cele pentru fund.
  • Publicat:
Cum a petrecut Kesha izolarea la domiciliu: măştile pentru fund, nelipsite
FOTO: shutterstock / Cum a petrecut Kesha izolarea la domiciliu: măştile pentru fund, nelipsite

Pentru a depăşi această perioadă dificilă, Kesha a experimentat numeroase tratamente de înfrumuseţare în timpul izolării la domiciliu alături de iubitul ei, Brad Ashenfelter. Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani, care mărturiseşte că în mod normal este foarte obosită, a decis să-şi ofere timp pentru momentele de răsfăţ de care are nevoie.

Kesha, activităţi în izolare

Pentru că a avut foarte mult timp la dispoziţie, Kesha a încercat noi tratamente de îngrijire a tenului, dar şi măştile pentru…fesier.

”Am tot folosit măştile pentru fesieri”, a spus Kesha într-un interviu pentru Rafinery29. ”E bine să te ajute cineva să ţi le pui, iar acesta a fost avantajul de a mă afla în carantină cu iubitul meu. Este unul dintre lucrurile care la finalul zilei mă fac fericită”, a continuat cântăreaţa.

Stai. Chiar trebuie să folosim produse cosmetice şi să avem un ritual de îngrijire pentru fesieri? Da. Cu ajutorul produselor potrivite putem chiar ameliora aspectul de coajă de portocală cu care multe dintre femei se confruntă şi care oferă mari dureri de cap. În plus, putem preveni blocarea porilor şi apariţia acneei care, ce să vezi, este prezentă chiar şi acolo.

De asemenea, artista a povestit că a decis să-şi vopsească sprâncenele. Rezultatul?

”Sunt mult mai închise şi au un aspect mai wild. Este ceva ce am descoperit în carantină şi este prima oară când am făcut asta”, a povestit artista.

Pe lângă ritualul de frumuseţe, Kesha a transformat plictiseala cu care s-a confruntat în perioada pandemiei, într-o nouă piesă. Luna trecută, vedeta a înregistrat o nouă melodie intitulată ”Home Alone”, care face referire la celebrul film din 1990 şi care a fost realizată cu ajutorul lui Macaulay Culkin.

”M-am plictisit în casă aşa că am compus o piesă pentru voi, animalelor. Şi un mic video. Se numeşte Home Alone şi este dedicat vouă, oameni sexy care staţi acasă…singuri”, a explicat Kesha în descrierea videoclipului.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: