Cele mai nereuşite rochii la Oscar din toate timpurile

Croieli nepotrivite, culori stridente şi lungimi completely not-fashion! Cam aşa pot fi descrise ţinutele din GALERIA FOTO de mai jos, care surprinde perfect lipsa de gust în materie de stil a unora dintre vedete.
  • Publicat:

Croieli nepotrivite, culori stridente şi lungimi completely not-fashion!

Cam aşa pot fi descrise ţinutele din GALERIA FOTO de mai jos, care surprinde perfect lipsa de gust în materie de stil a unora dintre vedete.

Chiar şi nume sonore precum Angelina Jolie sau Charlize Theron sunt pe lista neagră a celor mai prost îmbrăcate vedete de la Oscar.

Din fericire, vorbim de astfel de episoade penibile din existenţa divelor la trecut, iar designerii care se ocupă de aspectul lor, din fericire, şi-au schimbat opţiunile.

Aparatul de fotografiat însă nu iartă şi nu şterge nimic cu buretele. Să vedem care au fost vedetele care au impresionat (în mod neplăcut) prin ţinuta lor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: