Bijuterii de Oscar, purtate de divele de la Hollywood! GALERIE FOTO

Când vine vorba de accesorii, cu adevărat remarcabile sunt varietatea de modele şi modalităţile, din ce în ce mai ingenioase, de a fi purtate de către marile staruri de cinema.

Diamante cu muuuulte carate, rubine, smaralde şi safire, toate au strălucit de-a lungul anilor pe covorul roşu de la Oscaruri, cel mai important eveniment din industria filmului.

An de an, marile staruri de cinema se întrec în apariţii care mai de care mai fastuoase, mai originale şi mai elegante. Iar pentru asta mizează de fiecare dată pe o coafură care să le avantajeze, pe o ţinută care să le atragă numai critici pozitive, dar şi pe bijuterii cu totul deosebite.

Când vine vorba de accesorii, cu adevărat remarcabile sunt varietatea de modele şi modalităţile, din ce în ce mai ingenioase, de a fi purtate de către marile staruri de cinema. 

Experţii de la Crystal-Fashion® au făcut un top al celor mai originale astfel de bijuterii, care s-au făcut remarcate prin frumuseţea şi strălucirea lor, lansând de fiecare dată un nou trend demn de abordat. Fie că vorbim de bijuterii delicate, sau din contra ample, voluminoase, rafinamentul şi luxul transpare dincolo de orice tendinţa. Şi cum, de multe ori o astfel de bijuterie este şi extrem de costisitoare, dacă vrei să adopţi stilul vedetelor, poţi opta pentru modele asemănătoare, realizate din cristale Swarovski, la fel de elegante, dar mai accesibile ca preţ. 

Charlize Theron, Oscar 2014

Una dintre cele mai scumpe bijuterii purtate vreodată pe covorul roşu a fost colierul cu diamante al lui Charlize Theron, în 2014 la Premiile Oscar. Actriţa cu alură de zeiţă a părut şi mai impunătoare graţie diamantelor de 31 de carate. Piesă unicat a purtat semnătură casei Winston şi face parte din colecţia Incredibles Collection. Sugestiile Crystal-Fashion®: Colierul  Rivoli şi cerceii Xirius cu cristale Swarovski reprezintă variante finuţe şi accesibile.

Lupita Nyong’o, Oscar 2014

Splendidă şi graţioasă Lupita Nyong’o a ales să-şi accesorizeze ţinută cu o pereche de cercei cu totul şi cu totul originali, semnaţi Fred Leighton. Iar bentiţă delicată, cu diamante, i-a dat acea elegantă regală dublată de un aer contemporan. Cerceii aurii, cu diamante, au fost însă accesoriile care au atras toate privirile, încadrîndu-i de minune figura. “Ţintele” au dat un plus de prospeţime unei siluete tradiţionale, iar tăietură specială a acestors, o strălucire delicată. 

Jessica Biel, Oscar 2014

Una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, Jessica Biel a strălucit anul acesta la Oscar, într-o ţinută impecabilă semnată Chanel, accesorizata cu bijuterii Tiffany. Cerceii aquamarine, brăţările spectaculoase, dar şi colierul cu diamante, toate s-au numărat printre cele mai reuşite piese purtate în acest an pe covorul roşu. 
Pagina 1 din 2