Bijuterii de Oscar, purtate de divele de la Hollywood! GALERIE FOTO

Când vine vorba de accesorii, cu adevărat remarcabile sunt varietatea de modele şi modalităţile, din ce în ce mai ingenioase, de a fi purtate de către marile staruri de cinema.
23.02.2015

Diamante cu muuuulte carate, rubine, smaralde şi safire, toate au strălucit de-a lungul anilor pe covorul roşu de la Oscaruri, cel mai important eveniment din industria filmului.

An de an, marile staruri de cinema se întrec în apariţii care mai de care mai fastuoase, mai originale şi mai elegante. Iar pentru asta mizează de fiecare dată pe o coafură care să le avantajeze, pe o ţinută care să le atragă numai critici pozitive, dar şi pe bijuterii cu totul deosebite.

Când vine vorba de accesorii, cu adevărat remarcabile sunt varietatea de modele şi modalităţile, din ce în ce mai ingenioase, de a fi purtate de către marile staruri de cinema. 

Experţii de la Crystal-Fashion® au făcut un top al celor mai originale astfel de bijuterii, care s-au făcut remarcate prin frumuseţea şi strălucirea lor, lansând de fiecare dată un nou trend demn de abordat. Fie că vorbim de bijuterii delicate, sau din contra ample, voluminoase, rafinamentul şi luxul transpare dincolo de orice tendinţa. Şi cum, de multe ori o astfel de bijuterie este şi extrem de costisitoare, dacă vrei să adopţi stilul vedetelor, poţi opta pentru modele asemănătoare, realizate din cristale Swarovski, la fel de elegante, dar mai accesibile ca preţ. 

Charlize Theron, Oscar 2014

Una dintre cele mai scumpe bijuterii purtate vreodată pe covorul roşu a fost colierul cu diamante al lui Charlize Theron, în 2014 la Premiile Oscar. Actriţa cu alură de zeiţă a părut şi mai impunătoare graţie diamantelor de 31 de carate. Piesă unicat a purtat semnătură casei Winston şi face parte din colecţia Incredibles Collection. Sugestiile Crystal-Fashion®: Colierul  Rivoli şi cerceii Xirius cu cristale Swarovski reprezintă variante finuţe şi accesibile.

Lupita Nyong’o, Oscar 2014

Splendidă şi graţioasă Lupita Nyong’o a ales să-şi accesorizeze ţinută cu o pereche de cercei cu totul şi cu totul originali, semnaţi Fred Leighton. Iar bentiţă delicată, cu diamante, i-a dat acea elegantă regală dublată de un aer contemporan. Cerceii aurii, cu diamante, au fost însă accesoriile care au atras toate privirile, încadrîndu-i de minune figura. “Ţintele” au dat un plus de prospeţime unei siluete tradiţionale, iar tăietură specială a acestors, o strălucire delicată. 

Jessica Biel, Oscar 2014

Una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, Jessica Biel a strălucit anul acesta la Oscar, într-o ţinută impecabilă semnată Chanel, accesorizata cu bijuterii Tiffany. Cerceii aquamarine, brăţările spectaculoase, dar şi colierul cu diamante, toate s-au numărat printre cele mai reuşite piese purtate în acest an pe covorul roşu. 

Jennifer Lawrence, Oscar 2013

Pe lângă rochia amplă semnată Dior şi o pereche de cercei cu diamante, actriţa (care a şi câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţa anul trecut) a ales să poarte un şirag de diamante Chopard, cu o valoare de peste 74 de carate, perfect pentru a-i accentua linia frumoasă a spatelui. Că alegerea ei a avut un succes nebun e cât se poate de clar, din moment ce a lansat astfel un nou tren – cel al colierelor purtate la spate. 

Jennifer Garner, Oscar 2013

“I-am împrumutat jumătate de magazin lui Jennifer”, a declarat în glumă bijutierul Neil Lane, după seară Oscarurilor din 2013. Seară era una importantă pentru soţul ei, Ben Affleck, care fusese nominalizat pentru filmul Argo, aşa încât Jennifer trebuia să arate spectaculos. Propunerea lui Neil Lane a venit sub formă unui colier din secolul 19, cu diamante de peste 80 de carate montate în argint. Bijuteria romantică, în stilul “belle époque”, s-a potrivit de minune la rochia Gucci cu o trena în cascadă, aşa că Jennifer a arătat că o adevărată Venus din Milo în acea seară.

Jennifer Hudson, Oscar 2011

“Nimic nu e mai glamouros decât o mulţime de brăţări cu diamante”, spune designerul Neil Lane, cel care a dat un plus de strălucire ţinutei lui Jennifer Hudson în seară Oscarurilor din 2011. Mulţimea de brăţări de la încheietura mâinilor sale au însumat diamante de peste 100 de carate, şi au lansat un nou trend, în mare vogă chiar şi astăzi! Sugestiile Crystal-Fashion®: Brăţările Bezel Elastic Chaton şi Double elastic Rivoli Chaton cu cristale Swarovski încântătoare şi un efect vizual opulent!

Angelina Jolie, Oscar 2009

“Angelina a fost foarte clară în privinţa faptului că-şi doreşte un design cu linii curate”, îşi aminteşte Lorraine Schwartz când vorbeşte despre bijuteriile pe care frumoasă actriţa a dorit să le poarte la Premiile Oscar din 2009. Smaraldele de 115 carate în formă de pară au avut un redutabil succes, aşa încât astăzi se numără printre cele mai căutate din lume. 

Julian Moore, Oscar 2003

Credeai că cerceii candelabru sunt un trend în vogă doar acum, în ultimii ani? Ei bine, la Oscarurile din 2003, multe dintre starurile de cinema au optat pentru acest model. Iar dintre toţi cerceii care au strălucit pe covorul roşu în acea seară, cei purtaţi de Julian Moore s-au remarcat în mod deosebit. Purtând semnătură designerului Solange Azagury-Partrige, pentru Boucheron, cerceii din smarald i s-au potrivit de minune actriţei, dar şi rochiei verzi şi inelului din smaralde. 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”
Recomandări: