Bella Hadid: tratamentele care o scapă de acnee

Din fericire, Kristyn Smith, cosmeticianul vedetei, dezvăluie tratamentele și produsele care o fac să strălucească. Iată ce secrete de beauty are Bella Hadid.
  • Publicat:
Bella Hadid: tratamentele care o scapă de acnee
Bella Hadid: tratamentele care o scapă de acnee

Fiecare dintre noi își dorește să descoper secretele de frumusețe ale modelelor de pe podium, mai ales că fiecare apariție a lor, atât în spațiul public, cât și în pictoriale și prezentări de modă, este fără cusur, de la ținută, până la ten. Bella Hadid este una dintre persoanele publice care face furori cu fiecare apariție a sa. Este apreciată nu doar pentru cariera sa ca model, ci și pentru frumusețea și simplitatea de care dă dovadă. Din fericire, Kristyn Smith, cosmeticianul tinerei de 24 de ani, dezvăluie tratamentele și produsele care o fac să strălucească.

Bella Hadid: îngrijirea tenului, pas cu pas

Bella Hadid mărturisește că și tenul ei se confruntă cu probleme, precum acneea, care este cel mai frecvent întâlnită și care dă bătăi de cap multor femei de toate vârstele. În acest sens, cosmeticianul modelului știe exact ce are nevoie pentru a ameliora această afecțiune și pentru a reda strălucirea tenului.

De fiecare dată când un client îi trece pragul, specialistul îi recomandă să-și curețe tenul cu un cleanser, iar mai apoi să folosească un toner delicat, urmat de serumuri cu antioxidanți, creme hidratante și protecție solară. Cu toate astea, menționează că deși serumurile cu Vitamina C sunt antioxidanți incredibili pentru persoanele cu ten matur și ajută la tratarea problemelor apărute în urma expunerii la soare, pentru persoanele cu ten gras sau mixt care se confruntă cu acnee, pot fi stimulante.

Serumurile cu antioxidanți precum vitamina E, turmeric sau ulei de mușețel albastru marocan sunt ideale pentru persoanele sub 25 de ani, iar în acest sens vitamina C poate fi folosită doar ca tratament local pe cicatrici sau riduri. Serumurile cu peptide, pe de altă parte, ajută la menținerea fermității pielii, iar cele cu acid hialuronic oferă hidratare și diminuează liniile fine.

Cremele pentru zona ochilor sunt un must have, iar măștile cu ingrediente sau parfumuri care pot irita pielea sunt de evitat, mai ales dacă te confrunți cu acnee sau dermatită. Exfolierea de două ori pe săptămână este literă de lege dacă-ți dorești un ten strălucitor și luminos, iar asta pentru că îndepărtează celulele moarte și impuritățile. Tratamentele cu lumină roșie sunt și ele recomandate pentru că au un efect reversibil asupra pielii și îmbătrânirii, în timp ce tratamentele cu lumină albastră ajută la reducerea acneei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: