Alina Pușcău, procedura cu laser pe care o face când ajunge în România

Când ajunge în România, Alina Pușcău are grijă să continue ritualul de înfrumusețare cu aceleași proceduri pe care le urmează și la Hollywood.
  • Publicat:
Alina Pușcău, procedura cu laser pe care o face când ajunge în România
Alina Pușcău, procedura cu laser pe care o face când ajunge în România

Actrița Alina Pușcău locuiește în cea mai mare parte a anului în Statele Unite ale Americii, însă își face timp ca, măcar de câteva ori pe an, să își viziteze țara natală și prietenii pe care îi are aici. Vedeta, care a jucat în filme de box office precum Rush Hour 3, Conan sau Dracula, este apreciată pentru frumusețea ei naturală, pe care o întreține cu ajutorul unor tratamente nonivazive, în clinici și saloane din Los Angeles, frecventate de celebritățile de acolo.

Când ajunge în România, Alina are grijă să continue ritualul de înfrumusețare cu aceleași proceduri pe care le urmează și la Hollywood, printre care un tratament pe bază de laser, denumit Hollywood Carbon Peel.

Carbon Peel, tratamentul cu care Alina Pușcău are grijă de tenul ei

Carbon Peel are efecte multiple, în funcție de necesitățile pielii, de la o exfoliere profesională și reparare a imperfecțiunilor acesteia, până la o întinerire și regenerare naturală a colagenului din piele. Este, de altfel, și secretul frumuseții multor staruri de peste ocean.

„Am fost dintotdeauna de părere că este bine să începem să ne îngrijim tenul încă din adolescență. Să îl considerăm ca un prieten bun, pentru tot restul vieții, pe care să îl ferim de neplăceri. Dacă la 20 de ani eram atentă să îl hidratez și să port SPF, odată cu pragul de 30 de ani, atenția s-a îndreptat către prevenirea sau repararea semnelor înaintării în vârstă. Nu sunt adepta injectărilor sau a operațiilor, mai ales că, în profesia de actriță, este important să îți păstrezi expresivitatea. În același timp, imaginea este deosebit de importantă în această industrie, așa că este indicat să o întreții cu atenție.

În România folosesc aceleași tratamente neinvazive ca în Los Angeles. Cât timp stau aici, merg la clinica Noblezza, pentru a continua ceea ce fac peste ocean: curățare profesională cu Hydrafacial, Intraceuticals pentru luminozitate, radiofrecvență multipolară și, mai nou, Carbon Peel, denumit și Hollywood Peel. Este absolut spectaculos efectul. Se aplică o peliculă pe bază de carbon, care scoate din derm toate impuritățile, și se acționează asupra ei cu laser care repară toate imperfecțiunile. Și aici mă refer atât la pori dilatați, acnee, puncte negre, riduri ori alte semnele înaintării în vârstă. În plus, își uniformizează culoarea pielii și obții acea strălucire pe care o vedem la marile vedete de pe covorul roșu”, declară Alina Pușcău.

Cum funcționează Carbon Peel?

Carbon Peel este lăudat și de specialiștii din industrie. Aceștia susțin chiar că, efectuat periodic, va reduce chiar din necesitatea folosirii multor produse cosmetice de îngrijire, reducând astfel și din investiția în aceste produse.

„Este un tratament avangardist pe bază de carbon ce are multiple efecte. Previne acneea, reduce porii dilatați și secreția de sebum, reduce hiperpigmentația, stimulează regenerarea naturală a țesuturilor și încetinește astfel procesul de îmbătrânire cutanată. S-a dovedit clinic faptul că, realizat periodic, reduce chiar și necesitatea folosirii produselor cosmetice antiaging. Carbon Peel se realizează cu ajutorul tehnologiei Spectra XT”, declară Andreea Suciu, specialist în estetică facială și corporală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: