Cum arată Tania Budi la 3 luni după operație. Este complet schimbată!

  • Publicat:

Au trecut deja 3 luni de când Tania Budi a apelat la prima sa operație estetică. Este vorba despre blefaroplastie, intervenția realizată de medicul chirurg estetician Iancu Morad prin care se elimină surplusul de piele de la nivelul pleoapelor. Vedeta se bucură acum de rezultatele uimitoare, un aspect fresh și o privire vizibil odihnită, pe care le afișează cu mândrie în fotografiile postate pe paginile de socializare.

Un exemplu de urmat în materie de frumusețe și naturalețe, Tania Budi a reușit să stea departe de intervenții estetice chirurgicale până la vârsta de 53 de ani, apelând doar la tratamente non-invazive sau, cel mult, minim invazive, realizate de medicul său chirurg estetician, Iancu Morad.

În urmă cu trei luni, Tania a decis să recurgă la prima sa intervenție chirurgicală minim invazivă pentru a rezolva o problemă estetică ce se accentua odată cu trecerea anilor. Este vorba de o situație cu care se confruntă toate persoanele, mai devreme sau mai târziu: pielea de la nivelul pleoapelor și cea deasupra ochilor se lasă ori creează pliuri inestetice care duc la un aspect neodihnit al chipului per ansamblu.

În aceste condiții, tratamentele de salon clasice nu pot da rezultate și este necesară intervenția dibace a unui medic chirurg priceput. În cazul vedetei, a fost vorba de Iancu Morad, medicul care are grijă de tenul și de aspectul frumoasei vedete de mai bine de un deceniu.

Astfel se face că vedeta a intrat discret în sala de operație unde medicul Iancu Morad i-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor, refăcând structura naturală a chipului pacientei și reușind astfel să dea practic timpul înapoi, vedeta având acum un chip proaspăt și întinerit. Au trecut trei luni de atunci, iar Tania este extrem de încântată de rezultate.

Sunt foarte fericită cu decizia pe care am luat-o de a apela la această intervenție denumită blefaroplastie. Nu sunt adepta intervențiilor care modifică trăsături, dar susțin ideea de proceduri discrete care te ajută să arăți mai bine rămânând totodată tu însăți. La 3 luni după operație, rezultatele sunt minunate! Locul s-a vindecat perfect, cicatricile au dispărut și am privirea mereu fresh, odihnită, chiar dacă uneori nu apuc să dorm chiar cât ar trebui. În plus, machiajul se așază perfect! Sunt extrem de încântată!, declară Tania Budi.

De ce a apelat Tania Budi la blefaroplastie: „Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită” 

Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. Este o problemă cu care mulți oameni se confruntă în special după vârsta de 40 de ani. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect.

Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat. Am conturul ochilor și pielea fină și fermă ca acum 25 de ani. Sunt extrem de încântată!, declară Tania Budi.

Blefaroplastia este o intervenție ce durează maximum 45 de minute, se realizează cu anestezie locală și are numeroase beneficii: prin eliminarea surplusului de piele, se îmbunătățește aspectul estetic al ochilor, se corectează asimetriile, întinerește trăsăturile și oferă luminozitate privirii.

Așa cum se întâmplă în cazul tuturor pacienților care apelează la acest tip de procedură, și pentru Tania recuperarea a fost una foarte rapidă și fără probleme. Au trecut 3 luni de când am realizat intervenția numită blefaroplastie superioară. Locul s-a vindecat complet și semnele procedurii au dispărut. Mă bucur să văd că Tania se bucură de rezultatul spectaculos al intervenției. Și-a recăpătat aspectul de față odihnită, trăsăturile naturale pe care le avea în urmă cu mulți ani, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: