Bărbaţi în vârstă care arată fabulos!

Nu degeaba se spune că bărbaţii sunt ca vinul: pe măsură ce îmbătrânesc, cu atât sunt mai buni (în cazul de faţă, mai arătoşi)!
  • Publicat:

Nu degeaba se spune că bărbaţii sunt ca vinul: pe măsură ce îmbătrânesc, cu atât sunt mai buni (în cazul de faţă, mai arătoşi)! 

Cei de la BoredBanda au întocmit o listă cu 10 bărbaţi hot trecuţi de prima tinereţe, dar care arată într-un mare fel. 

Că au părul cărunt îngrijit sau o tunsoare inedită, un abdomen lucrat cu grijă la sală ori pielea neatinsă de riduri, bărbaţii din galeria FOTO de mai jos ar putea foarte bine să debuteze ca modele pentru marile case de modă, deşi au ajuns la vârste la care alţii ar începe să se gândească la pensie.


Unii dintre aceşti „bunici” hot chiar au activat ca modele în tinereţea lor, dar alţii au primit oferte de nerefuzat abia după 45 de ani, cum este cazul lui Phillipe Dumas, în vârstă de 60 de ani, a cărui barbă i-a adus un contract bănos în modelling.

Majoritatea bărbaţilor din galerie au conturi de Instagram, aşa că ai face bine să le dai un Follow cât mai rapid! Sigur vei dori să îi arăţi iubitului tău cum ai vrea să arate la bătrâneţe!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: