Alessandra Ambrosio, femeia cu picioare interminabile!

Alessandra Corine Ambrosio, în vârstă de 33 de ani, este un model Brazilian cunoscut în special pentru apariţiile ei în show-urile Victoria’s Secret. În prezent, Alessandra este una dintre cele mai frumoase modele din lume, prezentând pentru case mari de modă cum ar fi Next, Armani, Christian Dior, Ralph Lauren şi, bineînţeles, Victoria’s Secret.
  • Publicat:

Alessandra Corine Ambrosio, în vârstă de 33 de ani, este un model brazilian cunoscut în special pentru apariţiile ei în show-urile Victoria’s Secret.

În prezent, Alessandra este una dintre cele mai frumoase modele din lume, prezentând pentru case mari de modă cum ar fi Next, Armani, Christian Dior, Ralph Lauren şi, bineînţeles, Victoria’s Secret.

De asemenea, celebrul model este şi ambasadoare pentru Societatea Naţională de luptă împotriva Sclerozei Multiple, câştigurile ei – care au clasat-o pe locul 6 în revista Forbes în 2012 – ridicându-se la aproape şapte milioane de dolari pe an.

Recent, Alessandra a devenit imaginea casei de modă Schutz Shoes, prezentând colecţiile exclusiviste de genţi şi pantofi ale acesteia.

Intră în galeria FOTO pentru a vedea cât de bine se potrivesc preţioşii pantofi pe picioarele lungi şi superbe ale modelului!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: