Youth Essentials, suplimentele alimentare care întrețin sănătatea organismului și frumusețea pielii, în același timp (P)

  • Publicat:
  • Actualizat:
Youth Essentials, suplimentele alimentare care întrețin sănătatea organismului și frumusețea pielii, în același timp (P)

Concepute special pentru a susține sănătatea generală a organismului, prin sporirea imunității, creșterea producției de colagen, menținerea sănătății intestinelor, detoxifierea eficientă a organismului, suplimentele alimentare Youth Essentials au la bază și formule inteligente de ingrediente active, care ajută la sporirea frumuseții pielii, dar și prevenirea îmbătrânirii premature a acesteia.

Suplimentele Youth Essentials pot răspunde multor nevoi, întrucât întâlnim o gamă largă de nutrienți în compoziția lor. Glow Boost conține colagen, probiotice, acid hialuronic, vitamina C, zinc și biotină. Acesta susține fermitatea și elasticitatea pielii, sănătatea părului și a unghiilor, dar previne în același timp apariția ridurilor, ajutând la combaterea liniilor fine existente și a leziunilor acneice.

De ce consumăm suplimente de colagen?

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corp și este responsabil de sănătatea pielii, părului, unghiilor, de structura mușchilor, oaselor, tendoanelor, ligamentelor, dar și a dinților și corneei. Atunci când se regăsește într-o cantitate optimă în corp, colagenul ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii și a țesutului conjunctiv, stimulând și producția proprie de colagen.

Radiance Boost conține nutrienți importanți precum glutationul, cel mai puternic antioxidant non-enzimatic din organism și acid hialuronic. Acesta este un supliment lipozomal, care alătură pentru prima data glutationul cu acidul hialuronic. Este destinat menținerii unui nivel optim de hidratare al pielii, oferă tenului un aspect neted și previne formarea ridurilor.

De ce consumăm suplimente pe bază de acid hialuronic și glutation?

Acidul hialuronic vine în întâmpinarea colagenului, întrucât îi favorizează producția naturală și ajută la combaterea ridurilor fine, precum și la menținerea pielii hidratate. Este prezent în țesutul conjunctiv al organismului și în piele, însă cele mai consistente proporții se află la nivelul ochilor, articulațiilor și pielii.

Cunoscut pentru efectele sale puternice antioxidante, glutationul întărește sistemul imunitar și previne problemele cauzate de radicalii liberi, precum afecțiunile intestinale, oboseala sau îmbătrânirea prematură. De asemenea, acesta contribuie la detoxifierea ficatului și scade riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.

Pentru a stimula producția internă de colagen și pentru a combate semnele de îmbătrânire, Youth Essentials vine în întâmpinarea clienților săi cu un alt supliment dedicat, respectiv C Boost. Acesta este un produs pe bază de vitamina C, stimulează producția de colagen, susține aspectul strălucitor al pielii, contribuie la reducerea petelor provocate de expunerea la raze ultraviolete, combate semnele de îmbătrânire și întărește sistemul imunitar.

De ce este indicat să consumăm zilnic Vitamina C?

La sporirea producției de colagen contribuie și Vitamina C, însă organismul uman nu o poate sintetiza singur, așadar este indicat consumul unei doze zilnice, din alimente sau din suplimente. Vitamina C se regăsește la nivelul ochilor, glandelor suprarenale, creierului, leucocitelor, tiroidei, ficatului sau splinei și participă la întărirea imunității. Totodată, aceasta reduce riscul de boli cronice, ajută la îmbunătățirea memoriei și a sănătății pielii.

Biotina este una dintre cele 8 tipuri de vitamina B (vitamina B7 sau vitamina H) care se regăsește în suplimentele Youth Essentials și, asemenea vitaminei C, nu poate fi depozitată de corpul uman, însă este o parte importantă a unui organism sănătos. Biotina are un rol major în sănătatea pielii, părului, ochilor, ficatului, sistemului digestiv și asigură un nivel optim de energie.

Suplimentele Youth Essentials pot fi achiziționate din magazinul online www.youth-essentials.com.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”