Vrei un bronz perfect fără soare? Alege un autobronzant inovator!

Pielea arămie este pe placul tuturor. Dacă vrei să te bucuri de culoarea ciocolatie şi nu ai timp de mers la plajă, un autobronzant rezolvă problema. Oferă un bronz auriu perfect natural şi o senzaţie unică de confort. Aplică-l inspirat!
  • Publicat:
Vrei un bronz perfect fără soare? Alege un autobronzant inovator!

Pielea arămie este pe placul tuturor. Dacă vrei să te bucuri de culoarea ciocolatie şi nu ai timp de mers la plajă, un autobronzant rezolvă problema. Oferă un bronz auriu perfect natural şi o senzaţie unică de confort. Aplică-l inspirat!

Seducătoare şi atractivă? Ei bine, aşa cum soarele “te arde” şi lasă pete pe ten şi corp, şi un autobronzant poate dăuna în egală măsură aspectului. Zone din corp pot rămâne vizibil neacoperite şi astfel străduinţa de a fi posesoarea arămiului perfect este în zadar.

De aceea este important ca înainte de prima aplicare să ţii cont de câteva reguli de bază. Pentru a te bucura cât mai mult timp de efectul magic obţinut print-o simplă aplicare şi pentru ca bronzul să fie uniform, fă-ţi înainte un gomaj.

Alimentaţia, lichidele şi cremele hidratante sporesc eficienţa autobronzantului. De asemenea, trebuie să ai răbdare şi să ştii cum să-l aplici. În caz contrar, adio bronz uniform şi rişti să-ţi pătezi şi hainele. Ţine cont de indicaţiile ce însoţesc produsul şi alocă minimum 10 minute pentru eficienţă maximă.

Trăsătura unui amestec unic

Explorând noi orizonturi senzoriale, Centrul de Inovaţii Dior a creat Huile Somptueuse Éclat Naturel, primul ulei auto-bronzant de la Dior. Textura sa uşoară acoperă pielea ca o mângâiere senzuală pentru un bronz perfect uniform.

Întâlnirea dintre textura unui ulei şi proprietăţile autobronzante, Huile Somptueuse Éclat Naturel marchează începutul premergător al unei noi generaţii de produse autobronzante cu formulă special creată pentru a favoriza o nuanţă a pielii de invidiat.

Uleiul acoperă uniform pielea şi asigură o uşurinţă de aplicare atât pe faţă, cât şi pe corp, pentru un bronz omogen, la fel de natural ca precum ce se dezvoltă sub razele de soare.

Mai mult, formula autobronzantă Huile Somptueuse Éclat Naturel hrăneşte tegumentul şi încântă simţurile cu parfumul său extrem de rafinat: o aromă proaspătă cu note solare de citrice se deschide elegant, stingându-se uşor într-un acord delicat de flori albe, pudrând pielea cu un văl feminin volptuos, subtil şi infinit de elegant.

Bronzare progresivă

Gerocossen Summer Skin bronzează progresiv pielea, dându-i un aspect de bronz natural în orice perioadă a anului. Îmbogăţit cu uleiuri de avocado şi măsline, hidratează şi dă pielii fermitate. Aplică zilnic produsul, în mod uniform pe tot corpul, şi masează până la absorbţia completă.

După 3-4 zile, vei obţine un bronz luminos. Pentru menţinerea bronzului, foloseşte în continuare, o dată la 2-3 zile. Atenţie! Spală mâinile după aplicare. Evită contactul cu hainele înainte de absorbţia completă. Un alt aspect extrem de important de care este musai să ţii cont. Un astfel de produs nu înlocuieşte protecţia solară.


Citeşte şi: A te bronza sănătos – între mit şi realitate

Obtine bronzul perfect la tine acasa!

Avocado ar putea face ca bronzul sa nu mai fie atat de nociv

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân