Vara se poartă părul protejat de soare!

E soare, vreme de plimbat prin locuri inedite în zile lungi şi toride. Te-ai gândit însă că pentru părul tău poate fi o aventură periculoasă?
Vara se poartă părul protejat de soare!

E soare, vreme de plimbat prin locuri inedite în zile lungi şi toride. Te-ai gândit însă că pentru părul tău poate fi o aventură periculoasă? Ei bine, pentru ca strălucirea să nu-i dispară, achiziţionează-ţi rapid produse de protecţie solară a părului pentru ca pletele să-ţi fluture în vânt. Sunt performante şi asigură vitalitate firului de păr. Fii prevăzătoare şi în ceea ce priveşte hrana zilnică, hidratează-te şi soarele va fi prietenul tău!

Băile de soare te îmbie, dar cum rămâne cu atenţionările legate de pericolul expunerii neprotejate? Chiar dacă pare deja clişeu este important să ţii cont că hidratarea şi protecţia UV sunt esenţiale pentru un păr strălucitor şi o piele frumoasă. Soarele, vântul, sarea şi clorul din apă pot avea urmări dintre cele mai periculoase.

De aceea, în anotimpul fierbinte trebuie să acordăm o atenţie sporită ritualului de îngrijire. Podoaba capilară trebuie să fie şi ea în centru preocupărilor legate de frumuseţe. Trebuie menţionat că principalul duşman al culorii şi structurii firului de păr este apa de mare deoarece conţine sare şi acest lucru ajută la depigmentarea culorii. De asemenea, apa din piscină deteriorează părul deoarece conţine clor. Deşi pare o situaţie aparent fără ieşire, hairstyliştii susţin că soluţii există şi fără prea mare efort.

Reguli pentru un păr scăldat în soare

Dacă te-ai hotărât să-ţi faci bagajul pentru o evadare pe litoral e musai să-ţi pregăteşti de drum şi podoaba capilară cu puţin timp înainte. Atenţie! Părul nu trebuie vopsit fix atunci, fă-ţi o programare la salon însă după vacanţă. În acest interval, măştile pentru hidratarea firului de păr sunt de bază pentru ca soarele să nu atace structura firului de păr.

De un real ajutor sunt tratamentele profesionale cu o mască pentru păr degradat sau fiole pentru regenerare şi hidratare. Serum-ul de regenerare cu uleiuri naturale Visible repair serum Londa (6×10 ml) potenţează efectul măştii de regenerare, pentru o reparare mult mai intensă şi mai puternică pe zonele cele mai degradate ale părului.

Un astfel de serum se aplică pe zonele degradate, pe părul umed sau ud. Apoi se aplică masca de regenerare. Părul trebuie clătit bine după 5-10 minute. La fel de eficiente sunt şi tratamentele pe care le realizezi acasă combinând ulei de măsline, ulei de argan, vitamina A şi ulei de ricin. Această mască este ideală de aplicat pe vârfuri pentru hidratare – ajută foarte mult la refacerea fiului de păr.

Protecţie şi îngrijire de top

Le obţii cu cele mai eficiente şi performante produse menite să asigure vitalitate firului de păr. System Professional a lansat noua gamă solară SP SUN, o adevărată performanţă în arta îngrijirii şi protejării părului, personalizată, individualizată. SP SUN conţine 5 produse noi care îţi oferă îngrijire şi o protecţie solară completă atât în timpul expunerii la soare, cât şi după.

Noul SP Sun Concentrate este produsul ideal pentru băile zilnice de soare, pe când  SP Sun UV Spray o să-ţi asigure scutul protector. Iar SP AfterSun Shampoo, SP AfterSun Conditionner şi SP After Sun Moisturizing Fluid sunt perfecte după expunerea la soare, atunci când părul are nevoie de hidratare şi îngrijire după lungile şedinţe de soare şi baie.

Cu noul SP Sun Concentrate prospeţimea culorii părului tău se bucură de o protecţie cu până la 40% mai mare, iar firul de păr îşi păstrează aspectul sănătos. De asemenea, conţine un mix de 3 filtre UVA şi UVB şi îţi asigură până la 10 ore de protecţie UV pe durata întregii zile. Atenţie! Ai acum posibilitatea de a solicita o diagnoză profesională a părului şi scalpului pe baza căreia să obţii o reţetă de îngrijire personalizată pentru acasă conform nevoilor şi dorinţelor tale individuale.

Pagina 1 din 2
Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Frumuseţea are vârsta ei...
Frumuseţea are vârsta ei...
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere