Tunsoarea momentului – toate celebrităţile o adoră!

Cum ar arăta tunsoarea perfectă pentru vară? Ei bine, celebrităţile adoră bobul în diferite forme sau tunsori filate. Nici prea lung, ca să fie dificil de îngrijit şi aranjat. Nici prea scurt, ca să-ţi limiteze posibilităţile de styling.
  • Publicat:

Cum ar arăta tunsoarea perfectă pentru vară? Ei bine, celebrităţile adoră bobul în diferite forme sau tunsori filate. Nici prea lung, ca să fie dificil de îngrijit şi aranjat. Nici prea scurt, ca să-ţi limiteze posibilităţile de styling.

Bobul continuă să fie în tendinţe vara aceasta. Poţi allege o forma clasică restilizata sau una asimetrică modernă. Bobul asimetric se numără de multă vreme printre preferinţele vedetelor – iar în 2010 a fost cea mai cerută tunsoare! Aşa că o variaţie a bobului nu este altceva decât o progresie naturală.

Nu te gândi că va arăta la fel în fiecare zi. Poate fi aranjat drept, cu o cărare pe o partea sau pe mijloc pentru un look chic şi clasic. Poţi ondula părul uşor şi obţine bucle lejere precum cele obţinute la plajă, celebrele “beachy waves” . Oricum ai face nu poţi da greş, tunsoarea bob este foarte permisivă.

Cea mai importantă calitate la o astfel de tunsoare este senzaţia de volum care poate fi adăugat exact acolo unde este nevoie. În plus, o tunsoare filată se potriveşte în aceeaşi măsura unui păr mediu creţ, cât şi unuia drept sau cu cu tendinţe de ondulare.

Buclele dezordonate, nuanţele mai deschise de par şi lob-ul (un bob mai lung) sunt printre must have-urile verii 2016. Printre vedetele care adoră această tunsoare se numără modele precum Chrissy Teigen, Rosie Huntington-Whiteley şi Jourdan Dunn.

De curând Victoria Beckham a făcut o schimbare de look. Şi-a scurtat părul , alegând o tunsoare lob. După ani întregi în care şi-a etalat pletele lungi, soţia lui David Beckham a apelat la hairstylistul Luke Hersheson pentru un lob cu bucle uşoare – nu foarte îndepărtat de faimosul ”Pob”, tunsoarea pe care a făcut-o celebră în anii ’90 şi care a fost imitată de mii de femei din întreaga lume.

Şi Chrissy Teigen şi-a scurtat părul alegând o tunsoare similară. Celebrul hairstylist Jen Atkins a ales o tunsoare bob, însă cu vârfurile din faţă mai lungi decât cele din spate.

O altă tendinţă în materie de hairstyle, mai ales printre vedetele de la Hollywood, este Icy Bob – o tunsoare bob pe un păr vopsit blond platinat. Recent, Taylor Swift a făcut senzaţie la MET Gala cu noul ei look!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”