7 trucuri pentru a aranja părul scurt GALERIE FOTO

Dacă părul lung oferă versatilitate coafurii însă este foarte greu de întreţinut, părul scurt nu dă prea mari bătăi de cap, însă le limitează pe doamne în ceea ce priveşte stylingul. Celebrul hairstylist Cristi Pascu consideră că este nevoie de imaginaţie şi creativitate pentru ca o astfel de tunsoare să nu fie plictisitoare.

Dacă părul lung oferă versatilitate coafurii însă este foarte greu de întreţinut, părul scurt nu dă prea mari bătăi de cap, însă le limitează pe doamne în ceea ce priveşte stylingul. Celebrul hairstylist Cristi Pascu consideră că este nevoie de imaginaţie şi creativitate pentru ca o astfel de tunsoare să nu fie plictisitoare.  Iată ce trucuri de styling recomandă Cristi Pascu:

1. Agrafe

Dacă parul are o lungime ce nu se poate aranja, doamnele pot folosi agrafe sau cleme de păr. Se pot aranja agrafele chiar într-o formă artistică pentru un look colorat şi dinamic.

2. Bentiţele

Te pot ajuta foarte bine să îţi prinzi bretonul sau să nu laşi părul să îţi intre în ochi, dar mai ales au un rol decorativ, ce te poate scoate din mulţime.

3. Apa cu sare

Toate femeile cunosc efectul apei de mare asupra părului, iar cele care au părul creţ îşi doresc să-l coafeze mereu ca în vacanţă. Nu ezita să îţi faci propria ta “apă de mare”, combinând sarea de mare cu apa într-un pulverizator. Aplică soluţia dimineaţa, iar efectul durează până seara târziu.

4. Crema de păr

Pentru doamnele cele care au tunsori scurte, pixie şi messy hair, puţină cremă poate face minuni. Aceasta lipeşte vârfurile, iar părul ia mult mai uşor forma dorită.

5. Breton bombat

Pentru femeile care îşi doresc un look stylish şi simplu de realizat, această variantă este la îndemână dacă aveţi un breton mai lung. Cu ajutorul a două agrafe şi puţin fixativ se poate crea o buclă cu volum.

6. Şampon uscat

Poate fi folosit şi la părul lung dar şi la părul scurt. Se aplică la rădăcină, absoarbe tot sebum-ul şi, pentru următoarele 24 de ore, părul are din nou un aspect curat, cu volum, uşor de aranjat.

7. Placa de păr

Pentru părul scurt există şi plăci de dimensiuni reduse, atât pentru îndreptarea părului cât şi pentru a-i face diverse modele, precum părul creponat.