Top 5 coafuri de vară

Este vară şi ne place atât să purtăm părul liber cât şi să-l coafăm într-un mod impresionant pentru a-l pune mai mult în valoare. Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne recomandă:

Wet Look

Uşor de realizat, acest aspect de „wet” a început să ocupe o poziţie importantă între look-urile la modă în acest an. Părul este bine pieptănat spre spate şi se aplică fie un fixativ mai lăcuit, sau o ceară cu aspect „wet”, pentru a menţine efectul de păr netezit pe cap. Lungimile pot fi lăsate fie libere pe spate, fie pot fi pliate într-un chignon simplu pe ceafă.

Pixie hair

Pentru cele care poartă părul foarte scurt, există variant de wet-look, bine pieptănat spre spate, sau variant texturată cu breton foarte scurt, chopped style.
Produsele joacă aici un rol foarte important, crema de modelare Refined Texture SP ajută la crearea texturii.

Volum stil Brigitte Bardot

Foarte la modă este şi stilul retro, cu inspiraţie din stilul coafurilor purtate de legendara Brigitte Bardot:părul este tapat la rădăcină şi apoi finisat uşor la suprafaţă, iar tot părul este strâns la spate, păstrându-se volumul realizat pe top. Fixativul Perfect Hold SP este un must, pentru a păstra volumul realizat, iar protecţia împotrivă umidităţii ajută la menţinerea ei chiar şi într-un mediu cu umiditate ridicată.
Mai există varianta în care părul este prins doar în prima jumătate de sus a capului, restul se lasă să cadă liber fie drept, fie uşor mişcat, în valuri mari.

Foto: therighthairstyles.com, www.stylecraze.com, hairstylesdesign.com, hairstylesdesign.com, Pinterest si Hepta.

Pagina 2 din 2
Dietă pentru păr şi unghii frumoase!
Dietă pentru păr şi unghii frumoase!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere