Top 5 coafuri de vară

Este vară şi ne place atât să purtăm părul liber cât şi să-l coafăm într-un mod impresionant pentru a-l pune mai mult în valoare. Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne recomandă:

Este vară şi ne place atât să purtăm părul liber cât şi să-l coafăm într-un mod impresionant pentru a-l pune mai mult în valoare.

În zilele toride preferăm deseori părul strâns, dar chiar şi aşa nu uita că şi părul este expus soarelui, iar ca şi pielea acesta trebuie protejat. Alege produse de îngrijire şi de styling cu filtre UV, iar dacă ai părul mediu sau lung nu uita de serumul pentru vârfuri.

Arabella Saulig, stilistul Wella Professional TOP TEAM, ne recomandă câteva coafuri în tendinţele acestei veri.

Împletituri rebele

În acest sezon împletiturile au devenit mai rebele şi mai texturate.

Partea de sus poate fi lucrată cu aspect de „wet”, sau se poate începe cu o împletitură de la cărare.
Pentru aspectul de „wet” se poate folosi cremă Satin Polish împreună cu fluidul de luciu Exquisite Gloss de la SP.

Ideea este că împletitura în şine să fie uşor desfăcută, lucrată, astfel încât câteodată să nu se vadă de la ce tip de împletitură s-a început (putând fi executată în trei, în patru, fishtail, etc.)

Coadă de cal

Dacă vorbim de coafuri simple şi versatile, coada de cal este în capul listei pe timpul verii, acest look a fost reactualizat şi adaptat standardelor moderne. Indiferent de lungimea părului (până la lungimea medie, suficientă cât să fie strânsă), coada de cal este uşor de realizat cu un fixativ uşor si fiind vară este recomandabil să alegi unul cu protecţie termică şi UV.
Poate fi amplasată mai sus sau mai jos, lucrată mai neted şi glossy sau texturată cu un aspect voit dezordonat. 

Pagina 1 din 2
Dietă pentru păr şi unghii frumoase!
Dietă pentru păr şi unghii frumoase!