Tinuta perfecta pentru petrecerea perfecta!

Sarbatorile de iarna parca nu sunt la fel fara cateva petreceri. Si pentru ca vrei sa arati perfect, chiar daca nu ai un corp de fotomodel, noi iti sarim in ajutor cu cateva mici trucuri care iti ascund defectele si scot in evidenta ceea ce trebuie vazut.
  • Publicat:
Tinuta perfecta pentru petrecerea perfecta!
Tinuta perfecta pentru petrecerea perfecta!

Forma de para
Daca partea inferioara a corpului tau este proeminenta (soldurile si posteriorul), alege o rochie de culoare inchisa cu detalii in partea superioara: un voal decorativ, un model brodat, franjuri sau ceva care poate atrage atentia. Si o rochie sau un top cu umerii cazuti pot indeplini cu succes misiunea de a distrage atentia de la partea inferioara a corpului. In cazul in care nu esti o mare fana a rochiilor, pastreaza atentia asupra partii superioare folosind o culoare deschisa pentru top (ideal ar fi sa aiba si dungi orizontale sau un guler deosebit). O pereche de pantaloni sau o fusta de culoare inchisa vor completa tinuta in mod avantajos pentru tine, estompandu-ti coapsele.

Daca ai bustul prea amplu
Daca bustul tau este prea mare, poti distrage privirile cu un top simplu, cu guler in forma de V. Culorile inchise te pot avantaja, precum si liniile verticale. Stai departe de liniile orizontale, materialele stralucitoare sau modelele ample in zona bustului, daca nu vrei ca bustul tau sa para de doua ori mai mare. Toate aceste sfaturi sunt valabile si daca optezi pentru altceva in afara de rochie. Asigura-te doar ca faci alegerile potrivite in materie de culori, optand pentru un top de culoare inchisa si fusta sau pantaloni de culoare deschisa.

Daca vrei sa estompezi abdomenul
Subtiaza-ti silueta alegand o singura culoare inchisa, de sus pana jos. O linie lunga verticala, pe mijlocul corpului, te ajuta sa pari mai subtire. Alege o rochie cu un astfel de model sau adauga o esarfa subtire foarte lunga. Acelasi lucru este valabil si pentru o tinuta in doua piese. Pastreaza o singura nuanta inchisa. Pantalonii cu fermoarul intr-o parte sunt o inventie buna pentru cele care vor sa-si ascunda burtica. De asemenea, renunta la curea, pentru a nu adauga inutil grosime taliei tale.

Daca iti lipsesc rotunjimile
Spre deosebire de cele prezentate mai sus, tu ai nevoie sa adaugi volum. Alege rochiile voluminoase, care sa iti accentueze formele feminine. Daca alegi o rochie mulata, subliniaza-ti talia cu o curea.

Dincolo de sutienul obligatoriu, subliniaza bustul cu detalii precum voalurile, broderiile sau guler voluminos. Imprimeurile orizontale sau stralucitoare, pe un fond de culoare deschisa au un efect extraordinar asupra volumului bustului tau.

Articol exclusiv online (Georgiana Dorobantu)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
It's Only Innocence & Natural Style
It's Only Innocence & Natural Style
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân