Solutii pentru un corp de vis in sezonul rece

Cand gerul iernii si bolile sezonului rece incep sa ne dea tarcoale, ritualurile spa la care poftim tintesc nu doar infrumusetarea, dar si consolidarea sistemului imunitar.
  • Publicat:
Solutii pentru un corp de vis in sezonul rece
Solutii pentru un corp de vis in sezonul rece

Luna decembrie si iminenta sarbatorilor de iarna ne-au facut sa jubilam de fericire gandindu-ne la cadourile pe care am vrea sa le gasim sub brad. Anul acesta, lista noastra pentru Mos Craciun contine si 3 tratamente de frumusete, doar suntem reprezentantele sexului mandru!

Masaj cu miere vindecatoare

Cand gerul iernii si bolile sezonului rece incep sa ne dea tarcoale, ritualurile spa la care poftim tintesc nu doar infrumusetarea, dar si consolidarea sistemului imunitar. Acestea fiind exigentele momentului, am selectat din noianul de oferte existente in piata, un masaj care sa ne satisfaca intru totul: Manuka Honey Back Massage, la Orhideea spa.

Mierea Manuka este celebra pentru proprietatile ei vindecatoare, iar studii stiintifice au confirmat ca are puternice efecte antivirale, antifungice, antimicrobiene, antiinflamatorii, antiseptice, antibacteriene… Adica exact ce ne trebuie pe timp de iarna! In plus, masata bine de-a lungul pielii, imbunatateste tonusul si elasticitatea. Pret: 175 lei (valabil in decembrie 2011)

O piele perfecta cu laserul eMax

Un ten fara cusur se poate obtine fara bisturiu, mult mai simplu, prin tratamente noninvazive. Laserul eMax face parte din spectrul terapiilor de top, ce imbina radiofrecventa cu laser si cu lumina inalt pulsata.

„Laserul Emax are aplicatii diferite: de la reintinerirea pielii pana la corectarea coloratiilor rosii si maro ale pielii, eliminand practic orice leziune vasculara si pigmentara, tratarea celulitei si a vergeturilor, epilare definitiva etc.”, ne-a explicat dr. Viviana Iordache, completand mai apoi ca acest tip de tratament este sigur si eficace pentru oricine, indiferent de varsta sau sex.

Daca vreti sa straluciti in noaptea dintre ani, programati-va cu cateva saptamani inainte pentru ca pielea sa aiba suficient timp sa se refaca dupa tratament. Un chip tanar, fara pete, riduri, pori dilatati sau piele laxa, cu minimum de efort! Pret sedinta: 250 euro (valabil in decembrie 2011)

Citeste si: Velasmooth impotriva celulitei. Afla cum actioneaza!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Adio neplacute pete de roseata!
Adio neplacute pete de roseata!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân