Secretele unui ten perfect hidratat pe timp de iarnă

Chiar dacă în sezonul rece pielea este mai puţin expusă, învelişul nostru extern are nevoie de îngrijire. Practic, indiferent de anotimp şi de momentul zilei, pielea “trăieşte”, deci are nevoi, susţin experţii în frumuseţe. E timpul pentru mici schimbări în ritualul de frumuseţe.
11.12.2014

În machiaj sunt valabile aceleaşi reguli. Dacă vara este folosit fondul de ten pentru a ne proteja de razele solare şi a forma o barieră protectoare împotriva acestora, iarna acest produs cosmetic este utilizat în principal pentru a forma o barieră împotriva frigului.

Atenţie! Machiajul nu îl adaptăm în funcţie de anotimp. Paşii de bază sunt aceiaşi indiferent dacă e primăvară, vară, toamnă sau iarnă – fond de ten, anticearcăn (totul fixat cu pudră), aplicarea blush-ului, conturarea sprâncenelor şi machiajul ochilor, terminând cu rujul şi aplicarea mascarei.

Este normal ca pe timpul zilei să adoptăm un machiaj mai light iar seara putem accentua ochii mergând chiar până la un smokey eyes. Iarna nu trebuie însă să lipsească crema hidratantă (aplicată dimineaţa şi seara), fondul de ten şi, extrem de important, trebuie hidratate foarte bine buzele, susţin experţii.

Pagina 2 din 2
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?