Scapă de riduri în mod natural!

Odată cu înaintarea în vârstă, apar şi nedoritele riduri. Bineînţeles, există numeroase creme şi tratamente care promit să te scape de aceste „surprize” neplăcute, dar există şi metode mai puţin scumpe, care te vor ajuta să ţii ridurile la distanţă. Iată câteva dintre aceste secrete!
  • Publicat:
Scapă de riduri în mod natural!

Odată cu înaintarea în vârstă, apar şi nedoritele riduri. Bineînţeles, există numeroase creme şi tratamente care promit să te scape de aceste „surprize” neplăcute, dar există şi metode mai puţin scumpe, care te vor ajuta să ţii ridurile la distanţă.

Iată câteva dintre aceste secrete!

Dormi pe spate! Dormitul în aceleaşi poziţii în fiecare noapte, poate cauza „linii” pe faţa ta, de care nu vei scăpa după ce te trezeşti. Somnul „pe o parte” duce la riduri pe obraz şi bărbie, în timp ce dormitul „pe burtă” poate cauza riduri pe frunte. Soluţia este să încerci, pe cât posibil, să dormi pe spate. Această poziţie va lăsa tenul să respire şi nu îl va „modela” în nici un fel.

Mănâncă mai mult peşte! Somonul (alături de alte tipuri de peşte) este o sursă excelentă de proteine, una dintre cele mai benefice substanţe pentru piele. De asemenea, conţine o mulţime de acizi graşi – omega-3, care ajută, în opinia experţilor, la păstrearea pielii tale tânără şi întinsă!

Nu te mai încrunta, fă-ţi ochelari! Negarea faptului că ai probleme cu vederea şi încruntarea continuă pentru reuşi să vezi cum ar trebui, duce la riduri severe şi adânci! Nu mai sta pe gânduri şi vizitează medicul oftalmolog!

Nu-ţi spăla faţa în exces! Apa potabilă înlătură toate uleiurile naturale din piele, lăsând-o deshidratată şi lipsită de protecţie. Prin urmare, când te speli de 1000 de ori pe zi, speli şi aceste substanţe importante. Bineînţeles, igiena feţei este foarte importantă. Dar dacă crezi că nu o poţi face mai rar, încearcă măcar să alegi un săpun potrivit pentru tenul tău şi să aplici o cremă hidratantă de fiecare dată.

Înlocuieşte cafeaua, cu cacao! Studiile arată că delicioasa cacao este plină de antioxidanţi care protejează tenul de razele nocive ale soarelui, îmbunătăţind circuitul sângelui şi reducând riscul de deshidratare. Aşadar, încearcă să renunţi la cafea din când în când şi să o înlocuieşti cu o cană de cacao!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Cu sau fără lenjerie?
Cu sau fără lenjerie?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân