Sânii: cum îi îngrijeşti corect

Vrei sâni fermi? Iată care este ritualul de la care nu trebuie să te abaţi! Urmeză aceste sfaturi şi pielea de la nivelul decolteului se poate tonifia!
  • Publicat:
Sânii: cum îi îngrijeşti corect

Sânii au nevoie de o îngrijire aparte, pentru că, în timp, îşi pierd din fermitate şi elasticitate. La asta contribuie în primul rând stilul nostru de viaţă. Iată care este ritualul zilnic de la care nu trebuie să ne abatem!

„O dată pe săptămână trebuie aplicat un gomaj delicat. Multe femei sunt de părere că această zonă este sensibilă şi vulnerabilă, de aceea nu aplică produsele cosmetice pe sâni. Total greşit! Utilizarea de creme şi seruri te poate ajuta să obţii o piele mai moale şi catifelată. Unele produse cosmetice au, de asemenea, o acţiune de tonifiere şi întărire şi, dacă sunt aplicate corect şi utilizate în mod consecvent, pot aduce beneficii decolteului tău: vei obţine un decolteu mai ferm şi mai luminos”, ne sfătuieşte Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania.

  • O exfoliere delicată şi aplicată prin automasaj va face ca pielea să respire şi va îmbunătăţi circulaţia sângelui în această zonă;
  • Masajul executat sub duş: Mişcările trebuie să fie circulare, în ambele sensuri ale acelor de ceasornic, în timp ce întreg sânul este susţinut bine în mână peste muşchiul pectoral. Aceste mişcări vor îmbunătăţi circulaţia sanguină, vor ajuta la drenajul limfatic şi vor menţine pielea sânilor sănătoasă şi frumoasă. Aplică jetul de apă la diferite temperaturi, pentru a crea o gimnastică pentru vasele capilare. Direcţionarea căldurii şi apoi a apei reci pe piept va activa circulaţia sângelui şi va favoriza oxigenarea ţesuturilor;
  • Aplică o cremă hidratantă sau una destinată fermităţii bustului: Crema pentru bust ar trebui să fie un produs special pentru această zonă, cu ingrediente care să ofere fermitate şi compactare a celulelor de colagen. Şi mai ales, o hidratare foarte bună a pielii.
  • Foloseşte cosmeticele în mod corect: nu e suficient să aplici crema, ci trebuie s-o faci în mod corect pentru a funcţiona cel mai bine. Începe din zona decolteului, cu mişcări circulare: fixează-ţi mâna în mijloc şi mut-o după aceea spre linia claviculei. Apoi, spre sân, plasând mâinile cuplate şi efectuând masaje circulare uşoare.  
  • Gheaţa produce un efect imediat: tonic şi de întărire a sânului. Pentru a efectua un masaj revigorant, pur şi simplu masează pieptul cu un cub de gheaţă , prin mişcări circulare mici.
Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”