Ridicat, ferm, bombat? Două metode prin care poți să obții posteriorul la care ai visat

Dacă visezi la un posterior demn de invidiat, trebuie să știi că acesta poate deveni realitate. Cu mult sport, alimentație corectă și o vizită la medicul „magician”. Important este să găsești cea mai potrivită metodă pentru tine! 
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ridicat, ferm, bombat? Două metode prin care poți să obții posteriorul la care ai visat
Sursa foto: Shutterstock

Doamnele și domnișoarele care își doresc un posterior mai ridicat, mai bombat sau mai ferm pot apela la intervenția de lifting fesier sau la implantul fesier. Decizia se ia ținând cont de dorința pacientei, dar și în funcție de recomandarea specialistului, care trebuie să aibă în vedere mai multe elemente.

Liftingul de fese te scapă și de celulită!

Liftingul de fese este o procedură diferită de implantul fesier, care vizează îmbunătățirea conturului feselor, cu ajutorul implanturilor din silicon.

Liftingul fesier se recomandă în cazul pacientelor care își doresc un aspect mai suplu al feselor, mai ferm sau dacă vor să scape de celulită sau de pielea flască rămasă în urma unei sarcini sau a pierderii în greutate. Se intervine cu o incizie în zona șanțului subfesier, pielea în exces se ridică, pentru a crea aspectul de fese ridicate, iar excesul de piele și grăsime este înlăturat, explică dr. Cristian Nițescu, medic primar în chirurgie estetică și Doctor în Științe Medicale.

Implantul fesier, soluția pentru un posterior bombat

De partea cealaltă, implantul fesier are rolul de a îmbunătăţi conturul feselor și de a crea un posterior bombat. Implanturile sunt din silicon solid sau semi-solid și dau senzația unui mușchi bine definit la atingere.

În această situație, implantul de silicon este inserat submuscular, în urma unei incizii de tip buzunar, iar metoda și poziționarea implantului o stabilim în funcție de tipul de implant și ținând cont de forme, precizează specialistul.

Oricare dintre cele două metode poate fi o opțiune atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Ambele presupun o serie de restricții în perioada post-operatorie.

În primul rând, în zilele de după intervenție, pacienta va dormi doar pe burtă, va evita să meargă mult, iar activitățile obișnuite pot fi reluate după aproximativ o săptămână. Pentru activități mai solicitante, pacienții sunt sfătuiți să aștepte cel puțin două luni de la intervenție.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Cristian Nițescu - Medic primar chirurgie plastică și estetică
Dr. Cristian Nițescu este medic primar chirurgie plastică și estetică, doctor în științe medicale și își desfășoară activitatea în cadrul Royal Hospital, fiind și director medical al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, București, timp de zece ani. Are ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”