Raylife, un lux accesibil tuturor

Raylife este o capsula multifunctionala cu un design inedit si o singura misiune: sa-ti salveze pielea de efectele trecerii timpului si imperfectiuni.
  • Publicat:
Raylife, un lux accesibil tuturor
Raylife, un lux accesibil tuturor

Imagineaza-ti cum te-ai simti daca in locul tratamentelor cosmetice clasice ai incerca o terapie futurista? Se numeste Raylife si are doua atuuri principale: este conceputa de specialisti germani si are un design italian. Cu siguranta, pielea ta va fi mai mult decat rasfatata de capsula in forma de ou sau de lalea.

Nemtii sunt cunos­cuti pentru rigoare si acuratete in tot ceea ce fac. In privinta masi­nilor, credem ca te-au convins deja. In ceea ce priveste terapiile pentru ingrijirea pielii, se straduiesc sa nu rateze topul celor mai performante tehno­logii.

Si chiar le reuseste daca ne gandim ca de 30 de ani, sunt asi ai laserelor medicale. Numai compania Asclepion Laser Technologies are in portofoliu clienti din 60 de tari.

Si cum performanta are nevoie de acel ceva pentru a nu trece neobservata in marea de informatii, studii si cercetatori, nemtii au apelat la italieni pentru a da o lovitura si la capitolul imagine.

Astfel a aparut Raylife, capsula multifunctionala cu un design inedit si o singura misiune (nu imposibila): sa-ti salveze pielea de efectele trecerii timpului si imperfectiuni.

Cum functioneaza Raylife?

Cu ajutorul softurilor incor­porate in capsula, specialistii esteticieni identifica proble­mele specifice pentru fiecare parte a corpului: fata, ab­do­men, fese, picioare. In urma evaluarilor, ei concep terapii personalizate in functie de zona, varsta si gravitatea pro­blemelor. I

ar tehnologia mu­lti­functionala Raylife le per­mite sa aleaga intre undele de radiofrecventa, cele acus­tice si lumina pulsata. Tera­piile de fotointinerire, cele de stimulare a regenerarii tesu­turilor, precum si trata­men­tele de remodelare a trupului sunt doar cateva dintre beneficiile capsulei „florale“.

Pentru mai multe informatii accesati: www.raylifebeauty.com

Citeste si Exfoliere luxurianta

Foto: www.raylifebeauty.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce trebuie sa stii despre ceara de albine
Ce trebuie sa stii despre ceara de albine
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”